MY LIFE AS LIZ

En we zijn weer een week verder! Deze week was het wat rustiger qua school en dat had ik ook wel echt nodig, ik zat er even helemaal doorheen. Maandag ging ik uit school even naar de stad met een vriendin waar ik twee basics scoorde, donderdag moest ik werken en daarna kwam een vriendin langs. Gezellig samen eten, drinken en daarna even naar het schoolfeest en opstap. Vrijdag had ik namelijk geen les, maar was het contactdag. Wij gingen met de klas boulderen, dat is klimmen aan zo’n wand. Maar aangezien ik een beetje brak was, mocht ik in de plaats daarvan eten. Niet dat dat er nou heel makkelijk in ging, maar lekker was het wel! Omdat ik die nacht kort had geslapen dook ik eenmaal thuis weer meteen mijn bed in en heb ik verder geslapen. Verder heb ik niet zoveel gedaan. Zaterdag heb ik de hele dag aan mijn blog gewerkt en ‘s avonds ging ik naar mijn vader. En toen was het alweer zondag! Even naar de markt geweest en daarna bbq’en bij oma. Oftewel: een prima weekend, zeker met het lekkere weer!

Mexicaans eten, ik hou ervan!

Ontbijt wat ik de afgelopen week een paar keer at. Meestal ontbijt ik met boterhammen, maar cruesli met yoghurt is op z’n tijd ook wel lekker. Dit keer probeerde ik Oma’s Appeltaart. Een winter editie, maar dat boeit me helemaal niks want hij is nu ook al lekker!

Pakketje van Yves Rocher. We kregen laatst weer een folder binnen en toen gingen we even kijken wat we wilden. Ik bestelde een dagcrème, twee douchegels, een deodorant en een oogmake-up remover.Tot nu toe allemaal erg fijne producten!

Ons schoothondje. Bijna dan.

Ik kwam oude foto’s tegen, deze is van ongeveer twee jaar geleden. Heel raar om mezelf zo te zien, ik ben namelijk best wel veranderd.

Vriendinnetje heeft de Jacky sneakers die ik zo leuk vind. Jaloers! Moest ze natuurlijk wel even passen:)

Op naar een leuke avond, yaaay!

Broodje brie met verse muntthee. Daarachter zie je nog een deel van mijn latte macchiato, die niet helemaal smaakte zoals het hoorde. Jammer, maar gelukkig maakte de thee alles goed. Ik vind muntthee namelijk echt heerlijk!

Als ik in een goede bui ben, maak ik graag ‘s ochtends het ontbijt klaar. Omdat ik zaterdag al vroeg wakker was, besloot ik ei te bakken en broodjes in de oven te doen. Hmm!

Tas inpakken voor mee naar papa. Die is altijd veel te zwaar omdat ik al mijn make-up meeneem, mijn schoolwerk ook mee moet en ik verschillende kledingsetjes meeneem (ik vind het altijd zo lastig om te bepalen wat ik de volgende dag aanmoet, haha).

Ik en zusjelief die nooit zonder een tong uit haar mond op de foto staat, haha.

Toen we zondag naar oma gingen, had ze bowl gemaakt. Jummie!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *