NEW IN: RAY-BAN AVIATOR

Eh ja, je leest het goed. Ik heb een nieuwe zonnebril besteld. Toch. Maar ik kon het gewoon niet laten! Niet de zonnebril die ik in eerste instantie in gedachten had, want deze had een levertijd van 2 weken en als je me goed kent, weet je dat ik daar niet op ga zitten wachten. Zeker niet omdat in die twee weken misschien toch wel de zon nog gaat schijnen en ik dan optimaal van die zon wil genieten mét mijn nieuwe zonnebril. Dus van het een kwam het ander en met trots presenteer ik jullie: mijn Ray-Ban Aviator. Wil je ‘m zien, dan moet je wel even verder lezen…


Het is een gouden montuur geworden, met bruine glazen. De Arista Crystal Brown Gradient, voor de geïnteresseerden. Precies wat ik wilde! Deze past weer bij hele andere outfits dan mijn Wayfarer, dus daarom ben ik er extra blij mee. De bril ziet er mooi uit, past goed en is gewoon van mooie kwaliteit. Zoals we van Ray-Ban gewend zijn. Zodra de zon gaat schijnen zie je me met deze zonnebril rond paraderen en ik denk dat jullie ‘m ook nog wel terug gaan zien in outfits.

Ik bestelde de bril op Zonnebrillen.com, waar ik eerder al over schreef. Hij kostte €119,-. De service is heel erg goed, de postbode kwam de dag nadat ik de bril had besteld al langs. Helaas was ik toen niet thuis, want ik was nog op vakantie. Gelukkig werd ik netjes op de hoogte gehouden door middel van Track & Trace en werd mij verteld dat hij op maandag bezorgd werd. En dat was zo! De bril zat in de koker, in een doosje en daaromheen zat ook nog een doos. Er zat een schoonmaakdoekje bij en de Ray-Ban fabrieksgarantie. Ik ben helemaal tevreden!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *