WANT: RAY-BAN AVIATOR

Ook al heb ik al een goede zonnebril van Ray-Ban, het smaakt naar meer. Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn wayfarer die ik afgelopen december ontving, maar ik wil ook nog graag een aviator van Ray-Ban aan mijn collectie toevoegen. Nu ik zo’n kwalitatief goede zonnebril gewend ben, wil ik niks anders meer.

Op vakantie naar Sunny Beach nam ik twee zonnebrillen mee: mijn Ray-Ban en een goedkoop ding dat ik ooit gratis bij de Glamour kreeg. En ook al twijfelde ik nog of ik mijn Ray-Ban mee moest nemen, ik heb uiteindelijk niks anders gedragen. Dat ding van de Glamour zat namelijk veel minder fijn omdat het niet stevig genoeg was.

Mijn conclusie: een Ray-Ban zonnebril is z’n geld dus echt waard. En daarna concludeerde ik al snel voor mezelf dat een tweede zonnebril van Ray-Ban heus niet overbodig is. En ja, ik heb het over een aviator. Een heel ander model dan mijn wayfarer, dus… Eigenlijk gewoon essentieel (uhu). Zie het als het hebben van een witte broek en een zwarte broek. Of een rode lippenstift en roze lippenstift. Af en toe heb je gewoon variatie nodig, en zo ook met zonnebrillen.

Je hoort het, ik ben mezelf gewoon aan het overtuigen van een nieuw exemplaar. Ik weet al zeker van mezelf dat ik een aviator wil, en wel eentje van Zonnebrillen.com. Hier verkopen ze heel veel zonnebrillen, en niet alleen van Ray-Ban. Echt de moeite waard om even te kijken! Ik heb mijn zinnen gezet op bovenstaand exemplaar. Een bril met goud montuur en donkergroene glazen. Hij kost op de webshop €114,-. Best een bedrag, maaaaaar: dan heb je ook wat! En ik spreek uit ervaring ;)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *