HEMA WATERPROOF EYELINER

Eyeliner is één van mijn favoriete make-up producten, maar tegelijkertijden is het vinden van een fijne eyeliner een hele klus. Het kwastje moet fijn zijn, de kleur moet diep zwart zijn en je moet er een mooi strak lijntje mee kunnen aanbrengen dat niet te dik is. Een hoop eisen, en lang niet alle eyeliners die ik heb gehad voldeden daaraan. Ik heb goede ervaringen met de vloeibare eyeliner van Rimmel, maar sinds kort ben ik fan van de waterproof eyeliner van de Hema. Lekker budgetproof en voldoet aan al mijn eisen!

Ik ontdekte deze eyeliner toen ik op vakantie was. Een vriendin van me was er heel enthousiast over en omdat ik zelf geen fijne eyeliner bij me had, wilde ik ‘m wel eens proberen. En ja hoor, ik vond hem net zo fijn als haar! Je kunt er heel makkelijk een dun lijntje mee zetten, en dat kan niet met alle kwastjes. De kleur is ook goed, lekker donker en dekt meteen. Het kwastje is ook erg fijn, het is echt zo’n puntje. Beetje lastig uit te leggen, maar op bovenstaande foto kun je het zien. Doordat hij waterproof is, kun je hem ook tijdens het zwemmen dragen, dus dat is ideaal. Het enige nadeel is dat hij niet zo snel droogt, dus ik doe nadat ik eyeliner heb aangebracht altijd eerst mijn wenkbrauwen, want als ik meteen mijn wimpers ga krullen dan verpest ik heel mijn eyeliner en kan ik weer opnieuw beginnen…

Hierboven zie je een swatch! Ik ben heel tevreden over deze vloeibare eyeliner en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, voor €3,75 heb je ‘m al in huis.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *