HELEMAAL ZEN MET PALMOLIVE

Een tijdje geleden ontving ik een heerlijk Ayurituel pakket van Palmolive. Er zaten twee douchegels in, twee handdoekjes, een boekje over Ayurituel en een aromatische olie. Super leuk pakketje, ik deelde ‘m ook al met jullie in de My life as Liz van vorige week. Waar het allemaal om draaide in het pakketje zijn de nieuwe douchegels en mijn mening daarover wil ik graag met jullie delen.

De nieuwe douchegels zijn geïnspireerd door de Indiaase Ayurvedische leer. Deze leer komt uit India en verschillende energieën staan hierbij centraal.  Het zorgt ervoor dat je weer in balans komt, en dat zonder naar India te hoeven verhuizen!

Er zijn twee geuren: Ayurituel Joyous en Ayurituel Energy. Ik vind dat je de geuren niet met elkaar kunt vergelijken, ze zijn allebei heel anders. Joyous ruikt naar Indische moerbei en lotusbloem. Dat zegt jullie misschien niet zoveel, maar de geur ruikt erg fris en een beetje zoet. Ik hou er van!

Ayurituel Energy ruikt naar Indiaas sandelhout en gember, deze geuren zouden stimulerend moeten werken. Ik vind ook dit een heerlijke douchegel, dit is meer een warme geur. Lastig te omschrijven, maar allebei de douchegels zijn niet zo doorsnee. Dat maakt het nou juist net zo leuk!

Douchen met de Ayurituel douchegels van Palmolive is dus echt een feestje. De geuren zijn heerlijk, ze schuimen lekker, de flacons liggen prettig in de hand en de verpakking past goed bij het geheel. Ik ben fan! Voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten, je hebt al een douchegel voor €2,89.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *