LUSH TEA TREE WATER

Ik schrijf niet zo vaak (meer) over beauty, maar ik betrap mezelf erop dat ik gewoon drie artikelen in de planning heb staan over beauty. Het eerste hebben jullie al kunnen lezen (over mijn Urban Decay palette) en vandaag heb ik weer iets beauty-gerelateerd met jullie te delen, namelijk over één van mijn favoriete beautyproducten: het Tea Tree Water van Lush. Dit is een product wat ik inmiddels al voor de derde of vierde keer opnieuw heb gekocht en dat vind ik genoeg reden om het tot mijn favorieten te kunnen rekenen.

Deze toner van Lush is erg populair, dus ik ben niet de enige die er zo positief over denkt! Ik gebruik ‘m zelf altijd om de laatste restjes reinigingsmelk te verwijderen en om mijn poriën weer te sluiten. In deze toner zit naast tea tree ook grapefruit en jeneverbes, wat ervoor moet zorgen dat de huid weer in balans komt. Nu is het niet zo dat al mijn onzuiverheden als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar deze toner maakt het er ook niet erger op. Het houdt mijn huid dus in balans!

Ondanks dat de dichtstbijzijnde Lush in Den Bosch zit, heb ik het er graag voor over om andere steden af te reizen voor mijn favoriete toner. Het is gewoon een heerlijk product en ik heb nog geen andere toner gevonden die ik fijner vind! Oh en wat betreft de geur: ik ben er inmiddels aan gewend geraakt, maar ik kan me voorstellen dat je het een beetje apart vind. Ik vind het juist wel lekker, het ruikt echt natuurlijk!

Je betaalt voor een spuitflesje van 100 gram €5,45. Het Tea Tree Water is verkrijgbaar bij de winkels van Lush, maar je kunt het ook online bestellen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *