Verliefd op Ibiza

Het is nog even wachten, maar volgend jaar met Valentijnsdag gaat er een nieuwe film in première: Verliefd op Ibiza. In deze film (van de makers van o.a. Costa! en Volle Maan) draait het om zon, zee strand en liefde. En niet zomaar liefde… Wel tussen bekende Nederlanders!

De opnames van de film moeten beginnen, maar de cast is al bekend. Het is een film met veel hoofdrollen waar verschillende verhaallijnen elkaar uiteindelijk tegenkomen. Klinkt interessant! Zo spelen Jan Kooijman en Kim Feenstra in de film een verliefd voetbalstel, spelen Gigi Raveli, Marly van der Velden en Sanne Vogel 3 halfzusjes met allen een andere moeder en Jim Bakkum komt ook naar voren in de film. Simone Kleinsma en Lone van Roosendaal zullen twee vriendinnen spelen. Kortom: genoeg leuke spelers voor een feelgood film.

Zoals de titel het al zegt gaat de film zich afspelen op het party-eiland Ibiza. De regisseur wil de losbolligheid van het eiland naar voren brengen in de film maar daarnaast ook de personages goed uitdiepen over het volwassen worden. Ik ben benieuwd! Helaas moeten we nog even wachten…

Transavia.com is de officiële sponsor van de film. Deze low cost luchtvaartmaatschappij (die sinds 2003 dochter is van KLM) verzorgt vluchten naar zomer- en winterbestemmingen binnen Europa en landen rond de Middellandse zee. Jullie kennen Transavia vast wel! Ze vliegen vanaf Schiphol, The Hague Airport en Eindhoven.

Check ook de Facebook van Transavia!

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *