Look: Comfortable blue

Soms heb je van die dagen dat je er leuk uit wilt zien, maar wel iets makkelijks aan wilt. Ik heb dat de laatste tijd erg vaak, maar dat hoeft eigenlijk helemaal niet saai te zijn. Dat bewijst bovenstaande look! Het zit ‘m dan eigenlijk ook in de accessoires, zonder accessoires aan deze outfit toe te voegen is het geheel nogal saai. Een jeans, met een denim blouse en een paar All Stars. Zit heerlijk, maar echt bijzonder en vrouwelijk is het niet. Daarom zijn accessoires essentieel!

Ik koos voor wat opvallende sieraden. Allebei in het goud, omdat ik dat mooi vind staan bij de crème kleur en bij donkerblauw. Het blauw in de oorbellen komt mooi terug in de rest van de outfit en de armbanden fleuren het geheel gewoon een beetje op. Om nog wat extra’s toe te voegen een leuke shawl (had niet per se gehoeven, maar ik vond het wel leuk) waar ook wat gouden details in zitten. En als laatste: een prachtige tas. Bovenstaande tas van Céline is echt prachtig, maar helaas wel een beetje onbereikbaar.

De vorige keer kreeg ik de vraag of ik wat goedkopere items wilde verwerken in de collages. Ik vind dat nogal lastig omdat ik de collages met Polyvore maak, en daarnaast zijn deze artikelen puur om inspiratie op te doen. Je kunt het natuurlijk op je eigen garderobe toepassen!

Benieuwd waar de items vandaan komen? Zie mijn Polyvore-account: our-favourites.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *