Brand: Angel Age

€69,99 / €49,99 / €49,99

 Misschien ken je Angel Age al, misschien niet. Wat dan ook: ik vind dat er veel te weinig over geschreven wordt, dus het werd eens tijd om daar verandering in te brengen! Angel Age wordt verkocht bij Men at Work en het is een betaalbaar merk. Niet spotgoedkoop, maar gewoon goed te betalen.

Ik vind het zelf een erg leuk merk dat best onderschat wordt: de collectie is namelijk goed ingespeeld op de trends van de laatste tijd. We zien een mintkleurige jeans, een shortje van kant, een leuk jasje. Ja, ik ben fan! Helaas is dit nog maar een selectie van wat in de winkels hangt, voor een ruimer aanbod moet je dus even een bezoekje brengen aan de winkel. Ik spotte daar bijvoorbeeld de jeans linksboven ook in andere leuke kleurtjes zoals roze. Ik werd er helemaal enthousiast van en nam de broek al bijna mee naar de paskamer. Helaas hield mijn no buy me tegen…

€69,99 / €49,99

De rest van de collectie is overigens te bekijken (en uiteraard te koop!) op de webshop van Men at Work. Waren jullie al bekend met Angel Age? Ik heb er een jurkje van in de kast hangen (deze), en die vind ik nog steeds erg mooi.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *