Armband van Kralenschatten

Ik heb een enorm leuke webshop ontdekt: Kralenschatten.nl! Niet alleen de sieraden zien er om te zoenen uit, nee ook aan de details zoals de productfoto’s, layout en het visitekaartje is gedacht.

Op Kralenschatten.nl zijn armbanden, kettingen, oorbellen, mobielhangers en tashangers van goede kwaliteit verkrijgbaar die allemaal met de hand zijn gemaakt. Van ieder sieraad in de shop is er maar één gemaakt en dat maakt ieder sieraad tot een uniek exemplaar.

Het is ook mogelijk om op Kralenschatten.nl sieraden op maat te laten maken, hartstikke leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven.

Ik heb er ook een sieraad van, namelijk de bovenstaande armband. Deze kostte -als ik me niet vergis- €13,50 en dat vind ik eigenlijk nog wel meevallen voor een armband die met de hand is gemaakt!

De verzendkosten zijn €2,- tot een bestlling t.w.v. €35,-, en wanneer je voor meer dan 35 euro besteld zijn de verzendkosten gratis. De levertijd is 1 à 2 dagen, en dat klopt, want bij mij duurde het 2 dagen voordat ik mijn armband had! Bestellingen op maat duren wel wat langer, ongeveer 7 dagen.

Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de shop van Kralenschatten.nl want het ziet er gewoon allemaal hartstikke cute uit: eyecandy dus!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *