My faves: anti-onzuiverheden producten

Deze maand laat ik jullie mijn favorieten zien op het gebied van anti-onzuiverheden producten. Bij mij is het altijd zo dat producten een half jaar werken, en daarna niet meer, dan is mijn huid eraan gewend ofzo. Dus, dan moet ik op zoek naar andere producten! Best vervelend maarja..

Photobucket

The Body Shop Tea Tree Oil Facial Wash

Ik heb deze foto echt al een hele tijd geleden gemaakt, en nu ik dit schrijf is hij dan ook op. Ik heb nu als vervanger een facial mousse, ook van dezelfde lijn. Die bevalt me ook prima! Deze wash schuimt lekker en hij droogt mijn huid ook niet uit. Een nadaal is de verpakking: als er veel in zit dan krijg je alles er prima uit maar als het over de helft is dan moet je echt veel moeite doen om er iets uit te krijgen. Dat is wel jammer, maar verder is dit echt een aanrader! Ik heb hem voor rond de €4,- in TBS gekocht.

L’oreal Pure Zone poriënzuiverende scrub

Dit is echt mijn lievelingsproduct! Het is een soort gel/scrub die je iedere dag mag gebruiken. Ikzelf gebruik hem ongeveer 2/3 keer in de week en door de mini scrubdeeltjes geeft het echt een goed effect. Het ruikt lekker fris, en mijn huid voelt extreem schoon aan na gebruik. Het werkt erg goed tegen mee-eters en puistjes, en mijn huid wordt er ook erg zacht van. Slechts een nadeel: de prijs! Deze tube kost namelijk rond de 8 euro, en dat vind ik best prijzig voor een gezichtsverzorgings product waar je nog geen half jaar mee doet.

Ik ben nog altijd op zoek naar andere fijne producten dus ik ben benieuwd: wat helpt bij jullie perfect tegen puistjes?

Sorry dat er gister geen update was, maar ik had helemaal geen tijd om achter de computer te zitten want ik had mijn feest met vriendinnen. Het was heel gezellig en ik heb veel leuke cadeautjes gekregen. Willen jullie daar een artikel over zien?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *