Getest: Brigittes Boutique

De webshop http://www.brigittesboutique.com/ verkoopt heel veel leuke merken, zoals MAC, L’oréal, Stila en veel meer, en dat allemaal goedkoper, omdat het de dollar is! Esmay kreeg superleuke dingen opgestuurd, waaronder ook een MAC lipstick. Ik ben alvast jaloers, maar hier haar meningen over de spulletjes.

De spullen zaten goed verpakt en kwamen binnen 4/5 dagen binnen. Heel snel dus, aangezien het uit Amerika moet komen.

Photobucket

Allereerst een review van de Loreal Glam Bronze Ulliminating Pearls,
zo een hele mond vol! Ik vind de verpakking erg leuk van dit product. Best stijlvol! Zoals je ziet zit er ook een kwast bij. Vaak zie je bij zulke producten dat het kwastje echt bagger is, maar bij deze niet, hij is best wel zacht, dat is dus echt een pluspunt! Over de bronzer: Ik vind het echt leuk met die bolletjes! Hij heeft wel een beetje shimmer, maar in de zomer geeft dat denk ik wel een mooi effect, ook omdat er dan zon is! Ik vind dit echt een leuk product, en als ie op is,
wil ik wel weer een nieuwe!
Cijfer: 9

Photobucket

Dan deze oogschaduws van Too Faced. Het zijn de Baked shadows, van de Galaxy Glam lijn. De eerste is Mocha Meteor (Chocolate Galaxy Glam Collection), een mooie bruine kleur met shimmer. Echt supermooi, en de swatches die je straks gaat zien, zijn ook maar met 1 veegje, supergepigmenteerd dus! De andere is Shooting Star (de ‘gewone’ Galaxy Glam collection), en mooie donkergroene kleur. Hij is echt mooi in de crease, en deze is ook weer supergepigmenteerd. En wat ook wel een leuk weetje is, de verpakkingen zijn een soort spiegels! Echt zo leuk!
Cijfer: 10 (omdat de verpakkingen leuk zijn, en de pigmentatie is super!)

Photobucket

Photobucket

En last but not least, deze MAC Cremesheen lipstick in Shy Girl. Toen Brigette zei dat ik deze mocht testen, sprong ik een gat in de lucht, oke ik kan overdrijven, maar ik was wel superblij! En ik moet je zeggen, wat een topproduct! Het doosje, de verpakking, de kleur, de ALLES! Wauw! Iedereen die zegt dat MAC lipsticks goed zijn hebben gelijk! De kleur is een mooie roze/peachy/nude kleur, echt zo mooi! En hij dekt ook supergoed. Bij veel lichte lipsticks zie je dan de kleur van je lippen doorheen, maar bij deze niet! Ik moet je zeggen, ik kan echt geen nadeel bedenken.
1. Hij blijft best lang zitten (na het eten zat hij er nog op!)
2. De kleur is supergepigmenteerd!
3. De verpakking is zo mooi!
Cijfer: 10 Omdat hij zo mooi is, lang blijft zitten, chique, wauw!

Ik ben dus heel enthousiast over de producten en het zijn stuk voor stuk super producten! Hier nog swatches:

Photobucket

Geschreven door Esmay

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *