Layered necklace

Gelaagde kettingen zijn iets wat je de laatste tijd veel ziet. Je kunt zelf verschillende kettinkjes kopen en deze dragen, maar tegenwoordig kun je ze ook samen kopen. Ik vind het altijd heel leuk staan en zocht zelf ook nog een leuke combinatie om te dragen. van Happiness Boutique kreeg ik dit setje opgestuurd. Ik vind het echt super leuk!

Deze kettingen bij elkaar kosten €15,90. Op de webshop zijn nog meer gelaagde kettingen te vinden, maar ik vond deze het leukste. Vooral omdat de draad bij ieder kettinkje verschillend is en ik vind de hangertjes ook allemaal erg leuk. Yes, ik ga dit de komende tijd veel dragen! Je kunt de ketting online trouwens hier vinden.

Wat vinden jullie van gelaagde kettingen?

13 Reacties

 1. Anita 30 juli 2015 / 14:58

  Ik vind dat altijd zo mooi! Ben er zelf ook helemaal gek op.

 2. Tea 30 juli 2015 / 15:09

  Ziet er leuk uit! Mooie prijs ook :)

 3. Anna 30 juli 2015 / 16:53

  Deze is gaaf! Zoiets zou ik ook nog wel willen aanschaffen.

 4. Danique 30 juli 2015 / 23:30

  Aaah die is zo mooi! Ik vind dit soort kettingen echt zo leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *