Geïnterviewd door Emma

Vorige week ben ik geïnterviewd door Emma van Humaninterestvanemma.blogspot.nl. Hierop blogt Emma over bijzondere mensen met bijzondere verhalen. Nu vind ik mezelf niet per se heel bijzonder (haha), maar toch ontving ik een tijdje geleden een mail van Emma. Omdat ik haar interviews heel leuk vond, besloot ik mee te werken en vandaag staat het interview online. Het gaat over hoe ik omga met mijn ziekte en wat voor rol mijn blog erbij speelt. Ik vind het heel leuk geworden, dus jullie moeten hem zeker even lezen!

Klik hier om naar het interview te gaan. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

29 Reacties

 1. Loes 24 april 2014 / 20:51

  Prachtig interview lizzy!
  wat ben je toch een sterke meid!
  heel veel beterschap jij komt er wel

  liefs xoxo

 2. Miranda 24 april 2014 / 21:05

  Wat een goed interview geworden, bijzonder hoe jij ermee omgaat, kunnen heel veel mensen nog wat van leren.

 3. Nena 24 april 2014 / 21:24

  Heel mooi interview, ik heb echt bewondering voor je!

 4. Rosalie 24 april 2014 / 21:30

  Heel mooi interview en ook nog een nieuwe leuke blog om te volgen. Dankjewel!

 5. Kirsten 24 april 2014 / 22:06

  Wat een super mooi interview!
  Ik heb bewondering voor je en hoe je er mee omgaat, ik vind je heel sterk.
  Mijn vader heeft 6 jaar geleden ook lymfeklierkanker gehad en hij kwam er ook achter door een bult in zijn nek. Ondertussen is hij al 6 jaar kankervrij en dit wens ik jou ook zo erg!
  Jij gaat deze rot ziekte overwinnen!

 6. Stephanie 24 april 2014 / 22:52

  Wauw, prachtige foto!! Je bent echt een hele mooie meid!
  Ik ga het interview meteen lezen! x

 7. Maartje 24 april 2014 / 23:01

  Heel mooi interview! Ik volg je sinds een paar dagen, gevonden via je primark shoplog op YouTube. Wat een leuke blog heb jij! Leuke afwisseling tussen beauty en persoonlijke dingen!

 8. Maartje 24 april 2014 / 23:07

  Wat een mooi en inspirerend interview! Liefs

 9. Frauke 25 april 2014 / 00:13

  Wat is het een leuk interview geworden! Ook hele mooie foto’s. Ik reageer normaal nooit, maar ik vind je echt een ontzettend sterk persoon en heb heel veel respect voor je – dat moest ik nu toch echt even zeggen :). Ik hoop (maar ben er natuurlijk van overtuigd!) dat je snel volledig genezen bent! X

 10. Renée 25 april 2014 / 01:42

  Mooi stukje… toen ik las dat het een beetje dubbel voelt dat het aantal lezers nu een stuk meer is dan voorheen moest ik bekennen dat ik een van deze lezers ben die pas na je ziekte je blog is gaan lezen. Mensen zijn inderdaad nieuwsgierig.. ik ook. Het komt denk ik vooral omdat het voor iedereen een angst is, de ‘ver-van-je-bed-show’ zeg maar. Maar doordat het een angst is om ooit zo ziek te worden, wekt het ook interesse en nieuwsgierigheid op. Hoe gaat een jonge meid hiermee om? Het zet je aan het denken, hoe zou ik ermee om kunnen gaan? Ook deed het me denken aan het boek Christiane F, als kind al las ik dit boek meerdere malen, gewoon omdat het schokkend was, drugs, sex, alles op het spel zetten.. het grote onbekende. Ik heb je ontdekt door andere beautybloggers en ik lees je stukjes sindsdien erg graag, dus lekker luchtige stukjes over make up, mode en shoppen maar ook de pakkende verhalen over je ziekte. Ik vind het erg goed hoe je ermee omgaat en het helpt mij eraan herinneren dat er altijd ergere dingen zijn, wat er ook is, en dat ik blij moet zijn dat ik gezond ben. So keep up the good work! ;) you can do this! X

 11. Kimberly 25 april 2014 / 11:43

  Wat een prachtig interview en wat een prachtige foto’s ook zeg.. wauw

 12. Shar 25 april 2014 / 12:33

  Met tranen in mijn ogen heb ik het interview zitten lezen, elke dag weer kijk ik op je blog en haal ik er weer inspiratie uit voor de dag die komen gaat! Dat ik af en toe maar eens niet moet zeuren en klagen maar lekker moet genieten van het leven, ik bedoel, kijk een keer naar jou hoe positief je in het leven staat, alle respect!
  Fijne zonnige dag vandaag :)

 13. Melissa 25 april 2014 / 13:25

  Wat een mooi interview is het geworden. Leuke foto’s ook erbij :) Je ziet er goed uit Liz.

 14. Benay Vaneese 25 april 2014 / 13:36

  Mooi interview. Heb zoveel bewondering voor je hoe je met deze rotziekte omgaat! En wij altijd maar klagen om de stomste dingen. Een inspiratie voor velen denk ik.

 15. Anna 25 april 2014 / 14:18

  Het is zo’n mooi interview, zeer inspirerend! Wat een heftig verhaal. Ik hoop dat het snel beter met je gaat en dat je er helemaal overheen komt! Ik ben een vriendin en studiegenootje van Emma en kwam via haar stuk op je blog terecht. Ik vind je blog echt heel tof, ik ga je verhalen zeker blijven lezen. Ik volg je nu ook via bloglovin’ :)!

 16. Robin 25 april 2014 / 16:45

  Wat een prachtig interview! Hele mooie outfits ook!

 17. Amelie 25 april 2014 / 18:05

  Mooi interview! Heel erg knap dat je zo open bent over je ziekte!

 18. Linda 30 april 2014 / 01:20

  Ik heb het interview met veel bewondering gelezen Lizzy, wat ben jij een power vrouw! Ik ben zelf chronisch ziek en haal veel inspiratie en hoop uit mooie, eerlijke en positieve verhalen! Ik hoop dat deze achtbaan waar jij in zit snel achter de rug is en je kan gaan beginnen met het inhalen van alles wat je gemist hebt. Dat de toekomst jou maar veel moois mag brengen :)

 19. Angélica 30 april 2014 / 16:37

  Wat moedig dat je zo’n interview geeft. Heb je blog nog niet zo lang geleden ontdekt, maar ik lees ‘m vol bewondering! En wat ben je een knap meisje! Keep it up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *