My life as Liz

It’s me again! Ik heb het weer druk gehad en dat heeft gevolgen voor mijn blog! Zo jammer, maar daar kunnen we helaas niks aan veranderen! Afgelopen week had ik tentamens. Ik zou er maandag eentje hebben, maar deze werd afgelast door de storm en verplaatst naar vrijdag. Beetje jammer, want anders zou ik na woensdag klaar zijn! Woensdag had ik namelijk ook een tentamen. Tussen de tentamens door ben ik nog wel twee keer naar Amsterdam geweest voor mijn blog, was heel leuk! En in het weekend heb ik vooral gechilld. Daar was ik echt aan toe!

Maandag: leren leren leren. Ik heb m’n best gedaan, maar het mocht helaas niet baten. Ik dacht dat ik mijn tentamen van woensdag wel oké had gemaakt, maar dat was 0,2 te weinig waardoor ik deze moet herkansen. Die herkansing is woensdag, dus dat is wel jammer anders had ik een week vrij! Het tentamen van vrijdag ging ook niet zo goed, gelukkig vond het merendeel het een vaag tentamen, maar echt fijn is het niet om zo je eerste blok te beginnen. Ik heb daarnaast al langer twijfels over de studie en nu ik m’n best heb gedaan en dat niet loont, weet ik het allemaal niet meer… Jammer, maar het komt wel goed.

Details van m’n outfit!

Woensdag na mijn tentamen ging ik naar Amsterdam. Het was lekker weer!

Ik had een event van Aussie. We hadden een high tea en het was heel gezellig en lekker!

Het toetje, hmm!

Thanks Aussie! Ik heb een nieuwe muts waar ik heel blij mee ben, en de rest van de spulletjes ga ik natuurlijk lekker testen. En die chocolade dingen gaan ook zéker goed van pas komen!

Chillen op de bank met een kop soep.

Donderdag ging ik weer naar Amsterdam, deze keer met Marieke naar de persdag van Simply PR. Hier komt nog wat over online!

Happy selfie!

Vrijdag had ik dus weer tentamen en daarna ging ik met een studiegenootje bier drinken. Even ontstressen!

Zaterdag heb ik echt niks uitgevoerd, ik was een beetje aan het bijkomen van de nacht ervoor want toen ben ik nog uit geweest in Eindhoven. ‘s Avonds ging ik nog even op en neer naar Utrecht (kan gewoon) en toen was het alweer zondag! Weekend gaat altijd zo snel!

We gingen wokken voor de verjaardag van mijn opa. Ze hadden ook sushi, lekkerrr!

Niet heel veel foto’s deze week, maar ik heb er gewoon totaal niet aan gedacht! Deze week ga ik nog naar Amsterdam, woensdag heb ik mijn hertentamen en daarna heb ik een heerlijk lang weekend voor de boeg! Als dat niet verdiend is… Wat ik allemaal precies ga doen, weet ik nog niet. Maar geloof mij maar dat ik m’n tijd dan prima kan besteden :)

DELEN:

21 Reacties

  1. Nikki 4 november 2013 / 06:38

    Je ziet er echt mooi uit op die foto ( die laatste)

  2. Esmay 4 november 2013 / 07:44

    Jammer dat je zo hard leert en het dan toch niet werkt! :( Echt balen! Die Aussie high tea ziet er wel yum uit!

  3. Sophie 4 november 2013 / 08:44

    Leuke foto’s, vooral de laatste jummie:) Succes met je hertentamen!

  4. MySuperSweetlife 4 november 2013 / 09:11

    Weer hele leuke foto`s. Dat toetje ziet er inderdaad erg lekker uit. Volgens mij zit jouw haar zit echt altijd mooi!
    Liefs

    • Lizzy 4 november 2013 / 10:04

      Haha ah wat een lief compliment! Was het maar zo!

  5. Kimberly 4 november 2013 / 09:43

    Succes alvast met je her meis, het gaat je lukken!!! Die high tea ziet er trouwens echt super uit!

  6. Angela 4 november 2013 / 10:13

    Wat ziet die high tea er lekker uit, krijg spontaan zin om te bakken!

  7. Simone 4 november 2013 / 10:36

    Jammer van je tentamens, maar succes met je her, komt vast goed! Wat staat die muts van Aussie je mooi, en wat ziet dat eten er lekker uit, haha!

  8. Sarah 4 november 2013 / 11:07

    Mooierd! En kop op meis, het komt goed met je studie. Nog niet opgeven, ik zou even afwachten hoe je volgende tentamenblok gaat. Gelukkig heb je tussendoor gezellige events om je een beetje af te leiden :)

  9. Tedje 4 november 2013 / 12:31

    Leuke diary weer! De high tea ziet er lekker uit zeg!

  10. Charlotte 4 november 2013 / 13:04

    Leuke foto’s!
    Wel ontzettend balen dat je net je tentamen niet gehaald hebt, succes met je herkansing!
    Amsterdam is zo’n leuke stad :D

  11. Dagmar 4 november 2013 / 21:14

    Wat een drukke week heb je gehad, ik hoop dat je alsnog achter je studie zult staan en vertrouwen hebt in jezelf dat je het kunt. Je studie hangt niet af van één tentamen, maar het zou zeker makkelijker zijn als het dan ook wordt beloond. Ik hoop van harte dat het goed komt, zodat je het bloggen lekker met je studie kunt combineren. Leuk dat je ook bij SimplyPR aanwezig was, ik ben er ook tegen de avond geweest en het verslag ervan staat vandaag op mijn blog :) Mooie foto’s heb je gemaakt! Succes de komende tijd!

  12. Marjolein 5 november 2013 / 09:37

    Heeeel veel succes met je tentamen! Je kunt het wel :) En verder heb je wel een leuke en drukke week gehad zeg, ook vet dat je zo veel naar events gaat!

  13. Vintagirie 5 november 2013 / 12:12

    Geen zorgen over je studie, het is allemaal nieuw! Ik had het eerste jaar 4 herkansingen! En ik zit volledig in mijn 4e jaar. Maar goed als je het echt niet leuk vindt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *