Mini shoplog 18/9/2013

Studeren is zwaarder dan ik dacht. Ik had er al een vlog over opgenomen, maar die komt toch maar niet online omdat het meer een zeur vlog is en ik weet niet echt of jullie daar op zitten te wachten. Dus daarom een wat vrolijker filmpje: een shoplog! Het is niet veel, maar heb dan ook niet veel te besteden (ha ha). Nee even serieus, het was gewoon fijn om even lekker in de stad te zijn in plaats van met mijn neus in de boeken. Ik heb niet veel bijzonders gekocht, maar wel een aantal dingen die heel goed van pas kwamen. Enjoy!

Oja, laten jullie ook even weten hoe je de kwaliteit van dit filmpje vond? Ik moet nog werken aan de instellingen, maar ik vind het persoonlijk wel een vooruitgang. En toegegeven: zo moeilijk was het uiteindelijk niet eens! Lang leve Canon!

DELEN:

14 Reacties

  1. Danique 19 september 2013 / 12:18

    Wat een leuke aankopen! Ik vind die zwarte manden echt heel mooi :-)

  2. Kimberly 19 september 2013 / 13:44

    Dat kleine zwarte mandje van de Hema heb ik ook! Echt een handig mandje voor je dagelijkse make-up :) Ik ben benieuwd naar de poeder van Catrice!

  3. Martine 19 september 2013 / 16:02

    Wat een leuk filmpje! Als ik em aan wil doen krijg ik trouwens een afspeellijst en gaat hij meteen naar het tweede filmpje (tag: 50 things about me) en als ik op de eerste klik dan doettie dat niet.. Maar goed ik zal wel de enige met dat probleem zijn, heb em nu op Youtube bekeken :P Leuke spullen heb je gekocht! Vind dat je zo’n leuke kamer hebt, heel mooi ingericht (en in Utrecht, jaloers man!)

    • Lizzy 19 september 2013 / 18:10

      Je bent de eerste die ik erover hoor! Maar dankjewel :)

      • Lau 20 september 2013 / 17:18

        Ik heb het ook! Ga ‘m nu op youtube bekijken.

  4. Sophie 19 september 2013 / 17:47

    Leuk filmpje. Deze kwaliteit is ook erg mooi:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *