New in: The Body Shop sale

Vandaag ging ik gezellig naar de stad met een vriendin die ik alweer een tijdje niet meer had gezien. We gingen lekker lunchen, maar we zijn ook langs wat winkels geweest. Waaronder The Body Shop! Ik had een nieuwe douchegel nodig en daarnaast kwam ik een lekkere geurkaars tegen die ik niet kon weerstaan. Ik vond de sale niet heel bijzonder, maar alsnog ben ik blij met mijn aankopen!

Allereerst deze overheerlijke geurkaars. Ik ben dol op geurkaarsen, maar ze zijn meestal echt duur. Deze kaars was afgeprijsd en kostte nu €7,50. De originele prijs weet ik niet omdat ik geen bonnetje heb. Ik vond €7,50 in ieder geval niet duur, want bij Rituals betaal je ook al gauw zo’n 12 euro voor een geurkaars en deze hebben dezelfde inhoud. De kaars heb ik in de geur Aloe & Soft Linen en deze ruikt lekker fris. De perfecte geur voor in de zomer! En nu ruikt mijn kamer lekker fris. Ik houd ervan!

Zoals ik al zei: ik had een douchegel nodig. Ik was van plan er eentje bij de Kruidvat te kopen, maar die van The Body Shop zijn veel lekkerder. Deze douchegel komt uit de Earth Lovers collectie en is heel natuurlijk. Zonder sulfaten, geen parabenen en kleurstoffen. Daarnaast is de fles gerecycled, en dus ook goed voor het milieu. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de geur! Althans, dat vind ik! Ik heb een hele tijd geleden deze douchegel ook gehad en toen vond ik de geur ook al heel lekker. Het is Pear & Lemongrass en hij ruikt dan ook lekker fris. En aangezien er peer in zit, past hij ook goed bij mijn nieuwe Tommy Hilfiger geurtje. Deze kostte nu €2,50.

Dat was het! Ik kan me herinneren dat The Body Shop ‘vroeger’ echt stuntprijzen had, maar dat is nu helaas niet meer. Voor een bodybutter betaal je nog steeds 8 euro in de sale en dat vind ik best wel veel. Ik houd het dus hierbij! Hebben jullie nog wat gekocht in de sale?

DELEN:

10 Reacties

  1. Lisanne 13 juli 2013 / 18:31

    Die douchegel is fijn, heb ‘m een tijdje geleden ook gehad. Ik was vandaag bij TBS, maar de sale viel me behoorlijk tegen. Er was slechts één (!) bodybutter afgeprijsd voor € 8-, …

  2. Sophie 13 juli 2013 / 18:31

    Leuke aankopen. Die geurkaars lijkt mij heerlijk!

  3. Tessa 13 juli 2013 / 22:15

    Leuke aankopen! Ik ben wel benieuwd naar de geurkaars, klinkt lekker! :)

  4. Danielle 14 juli 2013 / 09:56

    Wat een mooie foto’s! Ik wil ook nog naar TBS voor de Sale.

  5. Robin 14 juli 2013 / 14:28

    Ik vind de sale bij TBS nooit echt spectaculair ofzo tegenover andere winkels, helaas :(

  6. Linda 15 juli 2013 / 17:21

    Oeeh lekker! Die douchegel heb ik met mint en komkommer <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *