My life as Liz

Ik heb weer een heerlijke week achter de rug! Ik heb gezwommen, weer veel gewerkt, afgesproken met vriendinnen en ik ben naar Best geweest voor een leuke afspraak. Daar lezen jullie binnenkort nog wel wat over, maar voor nu heb ik foto’s van de afgelopen week. Ik heb veel zin in deze week want ik ga weer lekker veel leuke dingen doen met vriendinnen. Daarnaast wordt het ook super lekker weer, dus beter kan eigenlijk niet! Ofja, eigenlijk wel… Ik moet namelijk ook werken. Maar goed, daar worden mijn bankrekening en ik aan het einde van de maand weer heel vrolijk van. En het is stiekem ook wel gezellig.

Maandag fietste ik naar mijn werk en toen ik daar kwam vertelden ze dat ik eigenlijk niet echt nodig was. Nou, dat hoef je mij maar een keer te vertellen dus ik sprong terug op mijn fiets naar huis en ging met mama, mijn tante en zusje mee naar de IJzeren man, een natuurbad. Even lekker chillen in de zon. Heerlijk! Hier zit ik in de auto met mijn zusje.

Het was zo’n lekker weer dat ik mijn nieuwe jurkje aan kon. Love it!

Hapje eten bij Mood, we bestelden de sushi boat. Zoooooo lekker.

Woensdag was ik weer vrij en het werd toen eindelijk eens een keer tijd om al mijn papieren op te ruimen. Even alles ordenen in mappen. Vind ik eigenlijk helemaal niet erg om te doen, als je eenmaal bezig bent valt het zo mee.

Donderdag ging ik stappen met vriendinnen. Hier met de mopshond ballon van een vriendin (ze heet Roza. De vriendin, niet de mopshond. Ik weet eigenlijk niet of die een naam heeft). Ze koesteren hem daar thuis heel erg maar gelukkig mocht ik er even mee op de foto. Lucky me!

Pakketjes tijd! Zie hoe leuk dat is ingepakt! Jullie lezen er morgen meer over.

Ik maakte een nieuwe foto voor mijn about pagina. Hoe vinden jullie hem? Ik vind hem wel echt een blog uitstraling hebben. Maarja dat komt natuurlijk gewoon door de laptop. Soms sta ik serieus versteld van mezelf hoe onhandig ik dingen uit kan kramen. Mijn specialiteit. Ofzoiets.

Vrijdag moest ik werken van 16.00 tot 21.00 en dat is echt een irritante tijd met avondeten. Ik at wel wat broodjes tussendoor, maar dat vulde niet echt. Ik besloot dus om om 22.00 nog even een pizza te bestellen. Daar zat ik dan, op bed met Geordie Shore, Coca Cola en een lekkere pizza. Zooo fout, zooo ongezond maar zooo lekker. Heb natuurlijk ook hard gewerkt :P

Outfitfoto’s maken met zusje. De achtergrond van deze foto’s was niet leuk, maar ik vind hem wel heel leuk. Hij straalt precies uit hoe ik me de laatste tijd voel.

Zaterdag ging ik voor de verandering de stad weer eens verkennen met vriendinnen. We gingen lekker buiten chillen met shisha (en bitterballen!) en vriendin Roza was natuurlijk ook weer van de partij. Deze meid is heel lief en gezellig, soms een beetje raar (net als ik) en een echt feest beest. Bent u man, 18+, in het bezit van een goddelijk lichaam en houdt u wel van een drankje? U kunt mij bereiken via Lizzy@ourfavourites.nl. Ik heb meer mannelijke volgers dan je denkt dus je weet het maar nooit! Oh en daarnaast zou ze ook heel graag in een commercial op TV willen spelen, want ze kan ook nog eens heel goed acteren en dansen. RTL weet nog niet wat ze mist!

Met mijn lieve vriendinnen! Het blijft een gek idee dat we nooit meer met z’n allen op school zitten. Voor mijn gevoel ga ik na de vakantie weer terug naar de middelbare school en blijft alles zoals het geweest is, maar iedereen gaat een andere kant op. Echt eng eigenlijk, maar ik weet zeker dat we elkaar vaak blijven zien!

Yay!

Midnight snack. Saté kroket. Echt een aanrader, zeker bij Kees Kroket, waar helaas niemand werkt die Kees heet. Was wel zo’n beetje de teleurstelling van de avond.

Op bed met mijn laptop. Muziek erbij en bloggen maar! Moest even een inhaalslag maken…

Aan het eind van de middag gingen we even naar Schijndel. Er was kermis en we wilden wel even een kijkje nemen. Gewoon even er tussenuit! Maar eerst tijd voor een ijsje. Lekkerste citroen ijs dat ik ooit heb gegeten!

En ik ging hier in met mijn zusje. Paar jaar geleden ging ik al in zo’n attractie en ik vond het toen wel leuk. Nu ging ik dus met mijn zusje en ik was eerder zenuwachtig voor haar, ik heb denk ik om de 10 seconden gevraagd hoe het ging. Daarna voelde ik me prima, maar mijn zusje trok een paar minuten later bleek weg en was heel misselijk. Super sneu, maar toen we wat gingen drinken was het alweer weg. Gelukkig maar!

En dat was het alweer. Geniet van het lekkere weer en tot de volgende week!

DELEN:

18 Reacties

  1. Ann 15 juli 2013 / 07:29

    Leuke foto’s !
    Ik ga over een paar weken weer naar de kermis en heb er zoo veel zin in..
    Liefs, Ann

  2. Lovethatmakeup 15 juli 2013 / 08:38

    Heerlijke vakantie foto’s en die sushi BOOT omygod dat ziet er echt goddelijk uit!!

  3. Angela 15 juli 2013 / 10:04

    Wat een leuke week! Je nieuwe ‘about’ foto kan prima, leuk hoor!

  4. Milou 15 juli 2013 / 10:30

    Leuk om je fotos te zien!
    Super leuk jurkje en je kees kroket ziet er ook heerlijk uit!

  5. Sophie 15 juli 2013 / 10:31

    Hahah de Kees Kroket, wat grappig dat je dat hebt gevraagd. Ik kom er ook weleens haha;) Super leuke foto’s!

  6. Roza 15 juli 2013 / 10:41

    Haha top schatje!! Kan je de link even doorsturen naar Abercrombie? Misschien zit er daar een leuke jongen tussen die reageert :). De mopshond heet trouwens Angus! Lufjoee xx

  7. Esmay 15 juli 2013 / 13:11

    Leuk om te zien! Door jou heb ik zin in bitterballen. En een kroket. Haha!

  8. Anna 15 juli 2013 / 18:47

    Leuke foto’s! En ahhhw, die hond-ballon hahahah! Die uren zijn inderdaad irritant om te werken, ik weet ook nooit zo goed wat en wanneer ik dan moet avondeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *