RANDOM OUTFITS #11

Met mijn examen kleed ik me het liefste comfortabel, maar ik kwam nog wat foto’s tegen op mijn telefoon die ik wel waardig vond voor een Random Outfits. Ik draag de laatste tijd eigenlijk alleen maar sneakers met een broek, trui en een sjaal. Niet echt bijzondere combinaties, en ik ben er bovendien ook wel een beetje op uitgekeken. De middelste outfit vind ik dan wel weer leuk, maar die droeg ik toen het nog lekker weer was. Nu scheelt het dat ik moet leren en dat ik toch veel binnen zit, maar ik hoop dat dit over een week toch wel echt voorbij is!


Outfit 1

Wat zijn mijn New Balance toch een goede aankoop geweest! Ik weet dat niet iedereen ze kan waarderen, maar ze zitten echt super lekker. In Friesland ontdekte ik dat het ook heel leuk staat met een shortje en blote benen, maar daar is het nu te koud voor. Dus ik droeg ze met een zwarte broek van Zara, grijze trui van Zara, leren jas van Zara en een sjaal van eBay. En ja, mijn haar zit anders! Ik droeg het hier in een middenscheiding en ik had het geföhnd met een krulborstel. Maar daarover later meer!

Outfit 2

Dit droeg ik 2 weken geleden, toen was het nog lekker weer! Ik ging toen lekker uiteten met le boyfriend, toen konden we zelfs buiten zitten! Wat een verschil… Ik droeg mijn top van Mango, jasje van Mango, jeans van Pull & Bear en ballerina’s van Le ballerine di Anna.

Outfit 3

Niet echt een duidelijke foto en wederom met mijn jas aan, maar so be it. Is ook gewoon een heerlijke jas! Ik combineerde ‘m met een sjaal van eBay, glittertrui van H&M, jeans van Pull & Bear en mijn nieuwe sneakers van Nike. Hier niet erg duidelijk te zien, maar er komen binnenkort twee outfitposts mee online met foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Ik heb de foto’s zelf nog niet, maar ik ben heel benieuwd!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *