VANAVOND: UPLOADTV

Zap vanavond allemaal naar Nederland 3 om 21.20 want dan zul je me zien! Dan begint namelijk een nieuw programma, UploadTV. Dit is een wekelijkse interactieve TV show over online video. Jullie weten allemaal wel dat dit heel populair is de laatste tijd (denk aan YouTube en het bereik daarvan) en in deze tv show gaat het daar dus over. Het publiek kan de inhoud meebepalen door video’s in te sturen, live mee te discussiëren of op te treden via de webcam. Het decor bestaat dan ook uit een videowall van kijkers die via de webcam te gast zijn (me!). Dit is ook wel de thuistribune en die doen iedere week mee met een video-experiment: wat kun je doen met 24 mensen op een videowall?

Elke week komt er een ander thema aan bod en deze week is dat ‘Televisie op internet’. Omdat beauty bloggers/vloggers in Nederland heel populair zijn, zijn wij dus uitgenodigd om deze week de thuistribune te vormen. Het is de bedoeling dat we gedurende de uitzending onszelf op gaan maken, en dan aan het einde van de uitzending zie je een voor- en nafoto. Tussendoor zie je ons ook, dus het is zeker leuk om even te kijken. Het is live, dus ik hoop dat alles goed gaat. Maar dat zal vast wel :)

Kijken jullie vanavond ook? Van 21.20 tot 22.15 op Nederland 3. Je kunt het programma overigens ook via internet kijken.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *