#CREAMPRDIY

Dinsdag reisde ik Amsterdam af voor mijn allereerste bloggersevent, namelijk die van Cream PR. Ik kende eigenlijk niemand, dus ik vond het best een beetje spannend. Maar dat waren allemaal zorgen voor niks want ik heb heel veel leuke medebloggers ontmoet. Er waren veel leuke activiteiten georganiseerd en dit heb ik vastgelegd met mijn camera. Tijd om te foto’s te laten zien!

Bij Van Haren kregen we allemaal een paar hoge hakken die we mochten opleuken. Ik heb geen foto van het resultaat gemaakt, maar die houden jullie nog van me tegoed! Maandag zal ik ze laten zien in de My life as Liz.

Bij Kiboots spraken we Jovanna, medeoprichter van Kiboots. Heel interessant om te horen! Ik blijf de laarzen van Kiboots leuk vinden, vooral met een jeans en blouse. Perfect voor de lente/zomer!

Bij Hans Anders werden we geïnformeerd over brillentrends en uiteraard was er ook mogelijkheid om brillen te passen. Ik draag zelf geen bril, maar zodra de zon schijnt zul je me zeker spotten met een zonnebril. Die waren er ook (aan de andere kant van dit rek) en ik heb wel wat leuke gezien. Ik kreeg daarnaast nog een €15 kortingsbon van Hans Anders, dus ik ga binnenkort maar eens langs de winkel!

En bij brillen hoort ook de juiste make-up… Met het oog op een zonnebril kreeg ik bronzer voor een lekker kleurtje aangebracht. Summer, I want you… And fast!

Allemaal leuke handschoenen van Lamböck. Zelf heb ik ook een paar lichtbruine handschoenen zonder vingertoppen gekregen. Cute!

Modeontwerpster Winde Rienstra was ook aanwezig. Misschien ken je haar wel van de aparte schoenen en kleding. Natuurlijk niet echt iets voor alledaags, maar ik vind ze wel echt heel gaaf! Je mocht ze ook passen als je dat wilde.

Bij Fashionology mochten we een ketting samenstellen. Ik heb voor de birdskull gekozen met een ketting van 70 cm. Super leuk! Ik houd van lange kettingen dus deze kan ik weer lekker gaan combineren.

Hier zie je alle kettingen van Fashionology op een rijtje. Ik heb dus de vierde van links. Maar die met de veer vond ik ook erg leuk!

Al met al was het een heel leuk event en het was ook goed georganiseerd. Leuke mensen, lekkere hapjes en drankjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Cream PR, bedankt voor de leuke avond!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *