MY LIFE AS LIZ

Jullie willen niet weten hoe blij ik ben dat de SE-week voorbij is. Nooit meer schoolexamens!!! Ik heb de hele week geleerd, maar donderdag was ik gewoon echt op. Ik viel tijdens het leren in slaap, ik was voor dat laatste vak te laat begonnen met leren en ik was er gewoon helemaal klaar mee. Toen ik vrijdag dan ook om half 1 klaar was, kon ik wel een gat in de lucht springen. Ik heb mijn weekend dan ook goed gevierd. Lekker naar de stad met een vriendin, stappen, shoppen en bloggen. Want ja, dat heb ik vooral gemist!

Tijdens zo’n examenweek laat ik me altijd even gaan. Ik maak me niet druk om een chocolaatje meer of minder (of zeg maar gewoon de hele reep) en wat betreft 30 day shred ben ik ook even gestopt. Leren is al vermoeiend genoeg! Dus dan mag je jezelf best eens verwennen. Ik wilde heel graag de nieuwe reep van Milka proberen met Oreo, en ik vond hem erg lekker. Ik was alleen al zo snel misselijk, terwijl ik niet eens in een keer de hele reep op had. Kon ik er daarna nog een dagje van genieten, dus zo erg was het niet eigenlijk, haha.

Bluh bluh saai… En dan vooral economie, als ik ergens slecht in ben… Laten we er maar over ophouden, haha.

Aaaawh cute doggie!

Red Bull erbij en gaaan!

Woensdag at ik weer eens een lekker broodje carpaccio bij de Tweede Kamer. Ik had echt even een break nodig, dus even lunchen in de stad deed me goed.

Donderdag: einde kwam in zicht! Tijd voor een selfie. Haha.

Even knuffelen met mama. Beste vrouw in de wereld!

Vrijdagmiddag lekker in de stad lunchen met lieve Roza.

Ik kon het niet laten om met haar mopshonden kussen op de foto te gaan… Me dushi! Haha!

En in de stad slaagde ik ook nog eens voor een nieuwe jas en sjaal. Gek eigenlijk hoe vrolijk je kan worden van shoppen!

Met m’n nieuwe jasje aan! Love it!

Zaterdag gingen we om half 4 nog even snel naar de stad. Even shoppen, en wat eten! Voor mij was dit m’n ontbijt. Ja dat kan gewoon om half 5! Haha, was wel een heerlijk ontbijt moet ik zeggen.

Zo blij met m’n nieuwe broek. Staat super leuk met mijn jasje en sjaal. Ohhhh, lente come to mama!

Moeder en dochter zijn herenigd. Haha!

Op zondag ging ik mijn kamer poetsen en toen stook ik lekkere kaarsjes aan zodat mijn kamer heerlijk rook!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *