MY LIFE AS LIZ

Hij is er weer: My life as Liz! Iets later dan gepland, maar blame it on the alcohol. Jup, klinkt fout en is fout, maar het is nu eenmaal carnaval en het hoort er toch een beetje bij. Desondanks heb ik toch nog artikelen klaar staan, dus zo heel slecht doe ik het nog niet! Ik heb de afgelopen dagen dus carnaval gevierd, dus mijn vakantie is goed begonnen. Ik was er ook wel echt aan toe want ik had een redelijk drukke week en weinig slaap. Ik ging naar Utrecht, had mijn spreekbeurt, geschiedenis herkansing en ik moest ook aan mijn profielwerkstuk werken. Pffff druk! Maar gelukkig heb ik nu dus een weekje vrij. Helaas gaat de tijd wel echt super snel. Maar ik ga er wel van genieten!

Maandag ging ik een dagje naar Utrecht, want ik ging een dagje meelopen aan de universiteit voor de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen. Marieke ging ook, en dat was heel gezellig! Eenmaal aangekomen in Eindhoven nam ik nog een lekkere caramel cappuccino en chocolate chip cookie, want ik had energie nodig. Ik moest namelijk mijn hele spreekbeurt nog in elkaar zetten en ik was pas om half 5 thuis. Planning Lizzy, planning… Aah! Dat was dus even stressen, maar uiteindelijk is het goed gekomen.

‘s Avonds had Frits heerlijke sushi gemaakt. Ik moet zeggen, hij wordt er steeds beter in!

Eenmaal thuis lag er een brief van de de Men at Work op de deurmat. Ik heb een waardecheque gekregen t.w.v. €12,50 omdat ik genoeg punten heb gespaard. Dat wist ik niet, maar het is zeker een aangename verrassing. Ik ben van plan er volgende maand nieuwe All Stars van te kopen.

Ik zat er echt even doorheen qua school en ondanks dat ik eigenlijk moest leren voor mijn herkansing, ging ik een avondje naar de stad met mama. Even snel wat eten en daarna naar de film ‘Verliefd op Ibiza’. Ik hoorde hele slechte dingen over de film, maar ik vind hem eigenlijk wel leuk! Het is inderdaad geen hoogstandje, maar juist een lekker luchtige film. Precies wat ik nodig had!

Daarna tijd om te gaan leren voor mijn geschiedenis herkansing. Zo saai… Ging uiteindelijk ook niet zo goed. Jammer, maar eh, yolo? Haha grapje.

Tijd voor The Carrie Diaries! Love it!

Donderdagavond kwam een vriendin even langs. Even chillen, lachen om niks. Gewoon gezellig!

Even een spiegelfotootje. Weer mijn lekker warme sjaal aan. Het is eigenlijk echt een rotding want hij pluist enorm en zo nu en dan ben ik dus ook aan het pluis-happen. Erg fijn..

Vrijdag sporten in tussenuur! Goed bezig! Nu ik dit typ (zondag) heb ik nog steeds spierpijn. Allemaal dankzij de oefeningen van de fysio. Ik was er donderdag weer geweest en toen had hij mijn oefeningen gecontroleerd en weer even mijn rug gekraakt. Nu hoef ik voorlopig niet meer naar de fysio, tenzij ik klachten heb. Het belangrijkste is, is dat ik nu minstens 2 keer per week ga sporten.

Zoals ik ook al op Instagram zei: mijn beste vrienden voor de komende dagen. Ze zijn nu alleen echt te ranzing voor woorden. Maarja, dat heb je met carnaval. Hoort erbij :)

En mijn outfit! Jeeej champie!

Boodschappen doen voor het avondeten. Erg gezond… Ahum.

Met mijn vriendinnen! Jee leuk!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *