LINGERIE VAN PRIMARK

14 februari is het alweer Valentijnsdag! Wie weet ga je dan wel iets leuks doen, maar misschien ook niet. Ik was eigenlijk niet van plan om daar iets over te gaan schrijven, maar van Primark ontving ik een persbericht over hun lingerie. En Valentijnsdag kan een goed excuus zijn om wat nieuwe setjes in huis te halen! Maar dat hoeft eigenlijk helemaal niet, want je hoeft geen reden te hebben om mooie lingerie te dragen. Ik vind lingerie kopen altijd heel erg leuk en kan geen genoeg krijgen van nieuwe bh’s en ondergoed. Klinkt misschien raar, maar ik voel me toch wat meer compleet met een mooi setje aan dan een string en bh die niet met elkaar matchen… Hebben jullie dat ook?


Maar daar ging het niet over, het gaat over de lingerie van Primark! Ze hebben veel mooie setjes, voor ieder wat wils. Kant of juist wat meer basic: you name it. Ik heb zelf ook wat lingerie van Primark en ik ben er erg enthousiast over. De kwaliteit is goed, want na vaak wassen blijft het mooi. Ook is de pasvorm fijn. Het mooiste is dat het zo lekker goedkoop is, want je hebt slips vanaf €4,- en bh’s vanaf €5,-. Je kunt dus voor weinig heel veel leuks kopen!

Ik krijg van deze foto’s alweer zin om lingerie te kopen… Haha! Helaas is de Primark er in Eindhoven nog niet, maar ik gok dat dat niet heel lang meer gaat duren. Maar als ‘ie open is dan weet ik wel wat ik er ga kopen!

Hebben jullie ervaring met de lingerie van Primark?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *