BESTELD: JURKJE

Ik was eigenlijk best wel desperate op zoek naar een jurkje voor de receptie van opa. Verschillende webshops afgestruind, naar alle bekende winkels geweest: maar niks wat ik zocht. Toen mama en ik zaterdag richting huis gingen, wilde mama nog even langs de RamBam. Ik liep een beetje te dwalen door de winkel, maar ik kon niks vinden. Totdat mama met een jurkje van Dept aan kwam zetten. Het zag er heel groot uit, maar ze wilde toch dat ik het ging passen. Onder het mom van ‘niet geschoten is altijd mis’ dook ik toch maar een paskamer in en hij stond verbazingwekkend goed. Ik had niet verwacht dat het jurkje zo mooi zou aansluiten, maar hij zat echt als gegoten.


Ik paste in de RamBam de grijze en ik wilde hem graag hebben. De prijs hield me alleen een beetje tegen. Hij kostte namelijk €89,95. En het was niet helemaal mijn bedoeling om zoveel geld uit te geven aan een jurkje. Maar opeens schoot me te binnen dat er bij Dept ook korting was met de Glamour. Dus hup, op naar de andere kant van de stad om even te gaan kijken of ze hem daar hadden. Bleek dat ze hem daar in het grijs nooit hebben gehad. Dus ik paste de bruine, maar deze zat net iets te strak. Deze kleur stond me wel veel beter en cognac is ook makkelijker te combineren dan grijs. Het is ook een beetje grijsblauw, dus zwart staat er net niet mooi bij. Dat lijkt op de foto hierboven wel, maar ik wil ook nog een panty dragen en dat is echt moeilijker te combineren dan je denkt.

Cognac staat mooi met zwart en het model is precies wat ik zocht: wel netjes (niet te kort en ook geen diep decolleté) maar niet te truttig (want dat krijg je dan al snel). Gewoon een stoer jurkje, dat ik ook nog op andere gelegenheden kan dragen! Omdat ze een S niet op voorraad hadden, moesten ze deze bestellen vanuit een andere winkel. En guess what? De korting geldt dan nog steeds! Dat scheelt toch mooi 25%, waardoor ik het er wel voor over hem op hem te kopen. Ik word gebeld als ze hem hebben, dus jullie lezen het vanzelf!

Het jurkje is trouwens online erg moeilijk verkrijgbaar (zelfs Wehkamp heeft hem niet meer), maar op Miinto.nl is hij nog te vinden!

DELEN:

11 Reacties

  1. Lisanne 4 oktober 2012 / 06:15

    Echt een leuk jurkje! Hey wat goed dat de korting dan nog steeds geldt! :)

  2. Charile 4 oktober 2012 / 06:37

    Mooie jurkje! Wat goed dat je nog steeds de korting kunt krijgen :D

  3. lifestylelou 4 oktober 2012 / 07:33

    Wat een mooi jurkje! Zal je fantastisch staan :-) Wel fijn dat je die lekkere korting heb gekregen, want zo’n prijs is dan wel een beetje een struikelblok!

  4. Eline 4 oktober 2012 / 07:45

    Gaaf jurkje! & korting is altijd fijn, zeker bij grote bedragen zoals dit

  5. Kimberly 4 oktober 2012 / 10:21

    Aaa wat een super leuk jukrje! Tof ook dat je de korting gewoon nog steeds krijgt. Ik ben benieuwd hoe het jurkje staat als je hem aanhebt en hoe je hem gaat combineren! :)

  6. sophie 4 oktober 2012 / 15:49

    Super leuk, ik ben benieuwd hoe hij staat als jij hem aanhebt!

  7. Roos 5 oktober 2012 / 14:04

    Vind het echt een héél leuk jurkje! Ben benieuwd, hoop dat er een outfit mee komt Xoxo

  8. Iris 11 oktober 2012 / 17:42

    Ooooh wat een leuk jurkje! Jurkjes van DEPT zijn duur maar wel heel erg mooi en blijven ook erg lang mooi vind ik, ik heb er zelf twee zomerjurkjes van en ben er nog altijd dolblij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *