TIP: STYLIGHT

Ik heb een leuke tip voor jullie: Stylight! Dat is een fashion vergelijkingen-site waarbij je altijd de beste deals vindt voor elk fashionitem dat je zoekt. Stylight is 3 jaar geleden begonnen in Duitsland en sinds een half jaar vinden we het dus ook in Nederland. Ik vind het een hele handige website en daarnaast ziet hij er ook nog eens leuk uit! Naast alle duizenden items die je er kunt vinden, heeft Stylight ook nog een blog (waarbij bekende NL bloggers bloggen) en onder het kopje ‘Magazine’ vind je ook nog heel veel handige informatie. Zeker de moeite waard om eens te kijken!

Het leuke is, dat je zelf een profiel aan kunt maken en items kunt hearten die dan dan op jouw profiel komen te staan. Mijn account heet OurFavourites. Hierboven zie je mijn gehearte items. Het is dus eigenlijk een soort van online wishlist! Als veel mensen dan dezelfde items hearten, zie je ook meteen wat de trends zijn. De populairste items kun je zien bij ‘ontdekken’.

Je kunt een profiel aanmaken door je met Facebook aan te melden of je met e-mail te registreren. Oja, daarnaast is op de Facebook van Stylight zelf vaak heel veel leuks te winnen. Ik word er helemaal hebberig van!

Waren jullie al bekend met Stylight?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *