GIFT: OUTFIT VAN VILA

Omdat ik een tijdje geleden een artikel had geschreven over de campagne van Vila, mocht ik een kledingsetje uitzoeken. Ik had de keuze uit twee setjes, waarvan ik er een had uitgekozen. Het was toen eind juli en ik zou mijn outfit in september ontvangen, maar eind september had ik nog steeds geen outfit. Ik werd toen gemaild dat de outfit uitverkocht was. Kan gebeuren, dus ik kreeg een andere opgestuurd. En deze ontving ik vorige maand! Hierboven kun je een deel van de outfit zien.


Wat ik heb ontvangen: een witte top met daarop de tekst ‘Black Widow’ (€19,95), een zwarte oversized blouse met vleermuismouwen (€34,95), een supergaaf zwart hoge taille shortje met een print (€34,95) en een leren tasje (€49,95). Vooral het tasje heb ik al vaak gebruikt, hij is handig voor met het uitgaan of als je bijvoorbeeld ergens wat gaat eten. Er past meer in dan je denkt! Hij is van echt leer, dus dan gaat ‘ie ook lang mee. Helaas betaal je daar dan ook wel voor!

De andere items kan ik helaas niet dragen, want ze zijn allemaal te groot. Ik had doorgegeven dat ik maat S had, alleen ik denk dat er iets mis is gegaan… Ik was vooral benieuwd naar het shortje, maar dit is maat M en dit is helaas echt te groot. Ofja, het is fijn voor mezelf dat ik geen maat M heb, maar ik baal er van dat ik hem niet pas! Hij moet namelijk echt strak zitten in mijn taille, en nu is dat niet het geval en dat ziet er gewoon niet uit. Hopelijk kan mijn oma hem misschien wel innemen.

De oversized blouse met vleermuismouwen is een maat L en die is dus echt veel te groot, ik verzuip er haast in. Super jammer, want deze lijkt me echt heel erg leuk met een strakke broek. Het model is ook mooi met de mouwen, maar ik heb er dus vrij weinig aan! De top zou ik wel kunnen dragen, die valt dan gewoon een beetje oversized (het is een M), alleen ik vind deze top eigenlijk alleen leuk in combinatie met het shortje.

Al met al leuk kledingstukken, maar het enige wat ik echt kan gebruiken is het tasje. Desalniettemin super leuk dat ik dit heb mogen ontvangen, dus ik mag eigenlijk niet klagen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *