FEATHER EXTENSIONS

Twee jaar geleden heb ik een keer iets over de My Spring It geschreven. Dit is een handige tool waarmee je haartjes kunt verwijderen, bijvoorbeeld boven je lip en tussen je wenkbrauwen. Laatst nam Rachel, eigenaresse van Beauty by Rachel, weer contact met me op en vroeg of ik wat nieuwe producten wilde testen die ze op Myspringit.com verkoopt. Vandaag zijn de extensions met veren aan de beurt!


Featherly (zoals ze op de webshop worden genoemd) zie ik de laatste tijd steeds meer en je kunt tegenwoordig ook al bij de kapper van die veren extensions laten zetten. Mijn tante heeft dat bijvoorbeeld gedaan en dat ziet er heel erg leuk uit. Maar ben je nou niet zo van het permanente, dan is dit de ideale oplossing.

Dit is eigenlijk gewoon een sierraad voor in je haar, met twee echte veren eraan. Je kunt ‘m heel makkelijk in je haar klikken door middel van het clipje. Ik vind het wel geinig staan, al zou ik er niet zo heel snel mee naar school gaan. Ik vind het wel een beetje een festival look!

Hebben? De veren extensions zijn verkrijgbaar in vier soorten en je kunt ze voor $11 bestellen op Myspringit.com. Dat is omgerekend bijna 9 euro. Je kunt trouwens gewoon betalen met Paypal!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *