MY FAVOURITE: TOMMY HILFIGER PARFUM

Laatst was ik bij een vriendin toen zij het over een lekker parfum had van Tommy Hilfiger. Ze had er een testertje van en na even ruiken vond ik het ook een lekker geurtje. Ik besloot daarom toen ik laatst in de stad was even langs de lokale Douglas te wippen om nog een keer aan het geurtje te ruiken. Het is een eau de parfum en heet ‘Hilfiger’. Ik kwam in de winkel tot de ontdekking dat er nog twee andere parfums waren met dezelfde flacon, in een andere kleur: Peach Blossom & Pear Blossom. Dat waren ook super lekkere geuren!

Tommy Hilfiger ‘Peach Blossom’ – Tommy Hilfiger ‘Hilfiger’

Mijn favoriet is Pear Blossom, die ruikt dus naar peer. Als het niet in de naam stond had ik niet geraden dat er peer in deze geur zit, maar ik ben dan ook erg slecht in het herkennen van geuren in een parfum. Maar dat maakt niet uit, het gaat om de geur in totaal. En die is lekker! Fris, maar toch een beetje apart. Ik wil heel snel weer naar de Douglas om even te gaan ruiken, of misschien wel kopen…

Het parfum is namelijk niet heel erg duur, je betaalt 30 euro voor een versie van 30 ml en 49 euro voor een versie van 50 ml. De meeste parfums die ik lekker vind, zijn een stuk duurder. In dat opzicht is dit dus een leuk geurtje voor erbij.

Zijn jullie al bekend met deze parfums van Tommy Hilfiger? Zoja, wat is jouw favoriet?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *