LOOK: A TOUCH OF MINT

Allereerst: leuk dat je allemaal fanatiek hebben meegedaan aan de winacties! Ben je gisteren niet op mijn blog geweest? Lees dan even de artikelen terug want OurFavourites.net bestond gisteren drie jaar en dat heb ik gevierd met zeven verschillende winacties. Je bent uiteraard niet te laat, want je kunt meedoen met alle winacties tot 1 juli 2012. Er is wat fout gegaan met commentsystemen dus als je je mail niet in kon vullen moet je even een mail sturen naar Winactie@ourfavourites.net en dan vertel je even over welke winactie het gaat. En Vlaamse dames kunnen natuurlijk ook meedoen!

Maar goed, op naar het artikel van de dag! Mint is echt nu al mijn favoriete zomerkleur. Niet alleen in kleding, maar ook qua accessoires. Ik begon deze look heel simpel met een mooi, basic jurkje en met accessoires maakte ik ‘m wat specialer. Ik heb een keer voor een spijkerjack gekozen omdat ik dat over zo’n jurkje echt super leuk vind staan. Zelf heb ik momenteel geen spijkerjack, maar ik vind ze eigenlijk toch wel heel erg leuk!


Toen ik de sandaaltjes met mint tegenkwam wist ik dat deze perfect zouden staan bij de look die ik in gedachten had. Nog een paar leuke oorbellen erbij en een ring en op het gebied van sieraden was de look al compleet. Een handig tasje kan nooit ontbreken en een zonnebril is natuurlijk essentieel als de zon schijnt. En de gouden details komen ook bij de ring en het tasje terug.

Zijn jullie ook zo gek op mint?

DELEN:

3 Reacties

  1. Mis Sanders 18 juni 2012 / 13:23

    Hoi hoi hele leuke blog meid , maar ik zou graag willen weten waar dat witte jurkje te koop is , vriendelijk bedankt

  2. Bertine 18 juni 2012 / 19:43

    echt een hele gave kleur is mint! ik heb er maar 1 top van!

  3. Anonymous 19 juni 2012 / 13:42

    Mooie collage. Nog gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan :)
    Ik zou het zelf fijn vinden (en wellicht meer bezoekers met mij) dat je erbij zet waar de items vandaan komen. Zo vind ik de oorbellen en de ring erg leuk, maar nu weet ik niet waar ik die kan halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *