WEBSHOP: ESPRIT

Laatst nam ik een kijkje op de webshop van Esprit en ik was aangenaam verrast. Ik keek eerder nooit zo om naar het merk, maar ze hebben echt hele leuke dingen! Wat ik vooral leuk vind zijn de combinaties op de webshop, zo zie je meteen hoe je een bepaald kledingstuk kunt combineren. Stuk voor stuk allemaal hele leuke outfits, je kunt dus wel stellen dat ze bij Esprit wel raad weten met styling. Mijn favorieten zijn de jasjes hierboven, en dan vooral het tweede jasje. Leuke print, staat mooi op een spijkerbroek. Ook de broeken vallen bij mij in de smaak, het zijn mooie modellen en de pasvorm ziet er goed uit.

Maar ook voor jurkjes en leuke tops kun je bij Esprit terecht. Casual, feestelijk of sportief: net wat jij leuk vindt. De combinaties hierboven vind ik ook weer geslaagd, als je kleding zo mooi gepresenteerd ziet, dan ben je ook sneller geneigd om wat te bestellen omdat je dan weet hoe je het moet combineren. Heel slim! En dit is dan nog maar een selectie, de webshop staat bomvol met inspiratie. Dus niet alleen om te shoppen is de webshop ideaal, het is ook nog eens een inspiratiebron. Twee vliegen in één klap!

De webshop ziet er goed uit, de kleding is leuk en er is genoeg keus. Ik ben enthousiast! En voor de prijzen hoef je het niet te laten, het zijn zeker geen H&M prijzen maar het is ook niet onbetaalbaar. En dan krijg je ook waar voor je geld, Esprit staat bekend om kwalitatief goede kleding, dus dan ben je ook wel bereid om daar voor te betalen.
Dus ben je een keer op zoek naar leuke kleding waar niet iedereen in loopt? Sla dan zeker niet de webshop van Esprit Nederland over. Misschien niet de eerste webshop waar je naartoe zou gaan, maar zeker niet het minste. Ik zeg: aanrader!

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *