OUTFIT: HEMELVAART

Photobucket

Hebben jullie iets bijzonders gedaan met Hemelvaart? Ik niet, wij doen thuis eigenlijk nooit iets speciaals. We zijn wel met z’n allen naar The Vow geweest, een leuke film met hottie Channing Tatum. Het weer was best oké dus daarom besloot ik wat kleurrijks uit de kast te trekken. Meteen wat foto’s van gemaakt, want ik vergeet dat de hele tijd! Ik heb wel weer van die spleetogen, maar daar moet je maar even doorheen kijken. Ik heb dat altijd als ik buiten foto’s maak en irriteer me er enorm aan. Je zal het maar hebben…. Haha!

Photobucket

Een simpel outfitje, maar eentje waar ik me heerlijk in voel. Een top met een blazer, jeans eronder, een paar leuke schoenen, shawl, wat opvallende sieraden: that’s how I like it! Dit keer koos ik voor mijn jeans van Zara, een witte top waar ik het merkje niet van weet en een jasje van de H&M.

Mijn shawl komt van H&M, ik krijg er de laatste tijd veel vragen over. Helaas is hij niet meer te koop, ik heb ‘m al twee jaar maar eigenlijk vorig jaar pas ontdekt. Hij fleurt echt iedere outfit op door alle kleuren die erin zitten, dus je mag wel stellen dat dit momenteel mijn lievelings-shawl is. Daarnaast mijn roze ballerina’s van Le ballerina di Anna, oorbellen van H&M en horloge van Michael Kors. Ik koos ook nog voor bijpassende nagellak en dat is Mokum van W.I.C. by Herôme.

Wat hebben jullie gisteren gedaan?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *