Shoplog: Sacha pistol boots

De zwarte broek die op mijn wishlist stond heb ik inmiddels binnen, maar er is nog iets dat ik van mijn wishlist af kan strepen: zwarte enkellaarsjes! Ik vertelde dat ik de pistol boots van Sacha op het oog had en deze heb ik dan ook gekocht. Ik wil ze echt al super lang en ik had ook echt zwarte enkellaarsjes nodig. Daarom twijfelde ik geen seconde langer en besloot ik ze te halen. Want hoe langer ik zou wachten, hoe kleiner de kans werd dat ze de laarsjes nog in mijn maat zouden hebben. En dan zou ik pas echt spijt krijgen!

Ik ben heel erg blij met deze enkellaarsjes. Ze zitten goed, lopen fijn en zien er mooi uit. Ik vind het gewoon zo fijn dat ik nu eindelijk zwarte enkellaarsjes heb zonder hak. Ofja, zonder hak… Deze laarsjes hebben wel een hak, maar geen hak à la 10 cm waar je het nog geen hele dag op volhoudt. Deze laarsjes lopen juist heel relaxed, en ze maken me toch een paar centimeters langer. Da’s altijd mooi meegenomen!

Deze knock offs van de welbekende Acne pistol boots heb ik voor €94,95 gekocht bij Sacha. Degene die twijfelden om deze laarsjes te kopen: gewoon doen! Je zult er geen spijt van krijgen ;)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *