Mijn Jewel Rocks armbandje!

Als je mijn photo diary van afgelopen maandag hebt gezien, is het je vast niet ontgaan dat ik een armbandje naar keuze had gewonnen van Jewel Rocks. Dit merk heeft allemaal super schattige armbandjes in hun collectie, maar uiteindelijk ben ik voor het bovenstaande armbandje gegaan. Het is een groen/blauw armbandje met een goudkleurige hanger met daarop een klavertje vier. Oftewel: dit wordt mijn nieuwe geluksarmbandje!

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dol op armbandjes en dit subtiele exemplaar is dus zeker ook een toevoeging aan mijn collectie. Hij staat vooral leuk met mijn bruine Blingissimo armbandje. Het armbandje ziet er kwalitatief ook erg goed uit. De hanger hangt niet zomaar aan een willekeurig touwtje vast. Het armbandje is gevlochten en dat hanger is daarin meegevlochten. Zo zit hij dus stevig vast! De flosjes aan het uiteinde maken het armbandje af. Simpel, maar daarom niet minder leuk!

Jewels Rocks heeft nog meer leuke armbandjes, ik wil ze het liefste allemaal! De Jewel Rocks armbandjes zijn momenteel te koop via de Facebookpagina van ANNA + NINA, maar als ik het goed heb begrepen komt er binnenkort een webshop aan. Ik ben benieuwd, de Facebookpagina belooft in ieder geval al veel goeds!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *