Swarovski make-up sieraden

Make-up in een mooi sieraad: wat wil een vrouw nog meer? Swarovski pakt het helemaal goed aan, want ze transformeren échte kristallen in make-up. Huh? Ja, de samenstelling bevat poederachtige, miniscule Swarovski kristallen en kleurveranderende Crystal Shine parels die een verbluffende glans creëren. We hebben het hier absoluut niet over glitter make-up, maar het resultaat zal een stralende huid zijn die mooi schittert.

Er zijn twee soorten make-up kettingen. De hanger van de ketting is versierd met witte of roze Swarovski stenen, afhankelijk van de kleur van de make-up die in de hanger is verwerkt. De hanger hangt aan een zwart koord van hoogwaardig zwart leer. De make-up in de hanger is tevens ook direct te gebruiken, je hoeft alleen het bovenste gedeelte van de hanger opzij te draaien. Maar wat is het dan voor make-up? Er zijn twee soorten. Als eerste de Crystal Gloss. In deze hanger zit een lipkleur die zorgt voor stralende lippen met een fijne en subtiele glans. Er zijn twee kleuren: transparant en zachtroze. Ten tweede is er ook Crystal Touch. Dit is het bijzondere poeder waarin kristallen zitten verwerkt! Breng het aan op de slapen, oogleden of het decolleté voor een sprankelend effect.

Klinkt wel als een leuk hebbedingetje, niet waar? Ik vind de hanger niet zo mooi, maar ik ben wel heel benieuwd naar de Crystal Touch. Hebben? De Crystal Gloss kost €60,- en Crystal Touch €70,-.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *