My favourite: Shine of the times

Normaal gesproken laat ik in deze rubriek vaak kleding of sieraden zien, maar ik maak deze keer een uitzondering. Een vriendin van me tipte me namelijk over een nagellak en ik moest ‘m gewoon met jullie delen. Ik heb het over ‘Shine of the times’ een topcoat van Essie uit de Luxeffects collectie. Deze collectie bestaat uit vijf prachtige glitter topcoats waarvan Shine of the times dé absolute topper is.


Deze nagellak is een flakie en op iedere nagellak ziet de kleur er weer anders uit. Alle foto’s komen van ThePolishAholic en op de eerste foto is de topcoat aangebracht op een blauwe kleur en op de tweede foto op een zwarte kleur. Ik vind het effect echt geweldig! Wat vinden jullie er van?

Hebben? Essie is verkrijgbaar op mijn favoriete NL webshop Boozyshop.nl en op mijn favoriete internationale ‘webshop’ eBay.com. Let wel op de betrouwbaarheid van je verkoper! Gelukkig gaat het bestellen op eBay meestal altijd goed en zoniet: dan krijg je vaak je geld terug. Betrouwbare verkopers op eBay doen namelijk alles voor een goede beoordeling!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *