Mijn sieradenrekje

Ik wil al heel lang een sieradenrekje en vooral op mijn nieuwe kamer mocht een sieradenrekje niet ontbreken. Ik wilde graag een zwart sieradenrekje, mijn nieuwe kamer heeft namelijk veel lichte kleuren en wat donkere accessoires maken het geheel wat minder kaal. Bovendien is een sieradenrekje naast een handig opbergsysteem ook nog eens leuk als decoratie op je kamer. Hoe mijn sieradenrekje er op mijn nieuwe kamer uitziet zien jullie snel in een roomtour, maar eerst is het sieradenrekje zelf aan de beurt!

Mijn sieradenrekje komt van de webshop Probead.be. Als je op zoek bent naar opbergers voor sieraden in welke vorm dan ook ben je daar zeker aan het juiste adres, ze hebben van alles voor een schappelijke prijs. Mijn rekje kostte €16,95 en er is plek voor zowel oorbellen als kettingen. Ik heb niet al mijn kettingen er aan gehangen (velen zijn te lang), dus om het wat minder kaal te maken heb ik er nog wat andere dingen aan gehangen. Zelf vind ik het een erg leuk geheel en het werkt echt enorm handig.

De service van Probead is overigens ook erg fijn. Ondanks dat mijn sieradenrekje uit België moest komen had ik ‘m snel in huis. Wat ik vooral heel erg belangrijk vind is de verpakking en dat was bij mijn sieradenrekje helemaal in orde. Het zat stevig ingepakt in bubbeltjesfolie en de doos zelf zat ook nog vol met schuimpjes. Zo was het dus zeker dat er niks kapot kon gaan!

Al met al is Probead een fijne webshop met een goede service. Daar houd ik van, dus daarom heeft deze webshop bij deze ook een plekje kregen op de pagina ‘Favoriete Webshops’. Ik heb er al een tijdje geen webshops meer aan toegevoegd, dus het wordt tijd dat ik eens op zoek ga naar leuke webshops! Hebben jullie toevallig nog tips?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *