Old & new

Ik wil al een tijdje een zilveren halsketting, maar ik weet niet precies wat voor hangertje ik wil en ik vind het altijd leuker als sieraden een betekenis hebben. Een simpele ring van de H&M hoeft van mij geen betekenis te hebben, maar al mijn ‘dagelijkse’ sieraden hebben wel iets van een betekenis. Ik weet niet, ik vind dat gewoon leuker! Laatst was ik mijn spullen aan het inpakken en raad eens wat ik toen tegenkwam? Een zilveren halsketting!

Ik heb een bakje waarin ik al mijn oude sieraden bewaar. Zo kwam ik ook nog twee bedelarmbandjes van vroeger tegen. In datzelfde bakje zat naast mijn communie-armbandje, ook mijn communie-ketting. Ik heb namelijk in groep 4 mijn communie gedaan en ik heb toen verschillende sieraden gekregen. Ik weet niet meer van wie ik deze ketting heb gekregen, maar ik vond ‘m eigenlijk wel leuk en hij paste nog.

Het is een heel simpele ketting met eraan een hartje (staat voor liefde), een anker (voor hoop) en een kruisje (voor geloof). Nu moet ik eerlijk zijn dat het kruisje voor mij geen echte betekenis heeft, maar hij valt niet zo op tussen de ketting dus ik heb er geen moeite mee dat die er tussen hangt. Deze hangertjes zijn maar erg klein, dus erg subtiel. Dat vind ik wel mooi, zo’n ketting hoeft van mij ook niet te veel poespas te hebben. Ik ben niet van plan deze ketting weer dagelijks te dragen (ik ben sowieso niet echt een ketting mens, moet er enorm wennen en vind het maar raar bij mezelf staan!) maar voor zo nu en dan vind ik het hartstikke leuk!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *