Whooga boots

We zijn allemaal bekend met Ugg Australia. Ugg Australia heeft naast schoenen ook kleding en accessoires, maar ze staan bekend om de Uggs, heerlijk warme boots die 100% winterproof zijn. Ik heb ze zelf ook en ik ben er dol op! Omdat Uggs zo’n rage werden/zijn, kwamen velen fabrikanten op de markt met namaak exemplaren. Deze zijn vaak lang niet zo fijn als de echte, ik spreek uit ervaring. Ze hebben vaak een harde zool, het wol is helemaal niet zacht en erg dun en het biedt geen ondersteuning voor je voeten. Het merk Whooga verkoopt ook namaak Uggs, maar dit merk beweert dat deze Uggs anders zijn. Ik testte ze voor jullie uit!

Whooga verkoopt verschillende soorten Uggs die Ugg Australia ook in het assortiment heeft. Ik ben gegaan voor de Classic Short in het zwart. Je ziet aan de vorm dat de laarzen wel een beetje anders zijn dan die van Ugg Australia, dit model is wat stijver. Ook het suède stuk bij de hak heeft een andere kleur dan de rest van de laars. Dit zal waarschijnlijk komen omdat er geen echt nubuck wordt gebruikt. Dit zie je er niet meteen aan af, maar je kunt het wel goed voelen. De zool zit tussen Ella’s en Uggs van Ugg Australia in. Dit zorgt ervoor dat de Uggs goed te belopen zijn. Naast dat ze fijn lopen, zijn ze ook nog eens heerlijk zacht. De binnenkant is bijna precies hetzelfde als bij echte Uggs, heerlijk zacht en van echt schapenwol. Dit had ik niet verwacht! Bij bijvoorbeeld Ella’s is het zogenaamde ‘schapenwol’ een wat dikker stofje wat haast geen warmte biedt. Maar dit is niet te vergelijken! Je kunt het ook goed zien op onderstaande foto.

 

Ondanks dat het plaatje aan de achterkant anders is, lijken deze Whooga boots toch echt veel op Uggs van Uggs Australia. De verschillen moeten er natuurlijk ook wel zijn, daar staat de prijs ook naar. Ik vind deze laarzen echt hartstikke geschikt voor meiden die niet te veel geld hebben maar toch graag heerlijk warme voeten willen in de winter. De prijs van deze laarzen is $106, wat ongeveer €79 is. Dat scheelt toch een hoop geld met the real deal!

De laarzen zijn te koop op Whooga.com, de officiële site waar je de laarzen kunt bestellen. Er zijn nog veel meer soorten dus neem zeker eens een kijkje! De webshop verstuurt vanuit Amerika, maar je hebt ze binnen een week in huis én je kunt betalen met Paypal. Ik zeg: aanrader!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *