Ibiza boots

Voorspeld als trend zomer 2010, maar eigenlijk beginnen we ze nu pas meer te zien: Ibiza boots. Dat zijn leren laarsjes met riempjes in studs. In verschillende kleuren, maar ook verschillende soorten. Kort, hoog, met bont of juist zonder? Genoeg keus zou je zeggen!

De laarzen zijn bij verschillende merken te vinden, maar de Ibiza boots van LdiR vinden we hier in Nederland toch wel het meeste. LdiR staat voor L’Artigiano di Riccione. Dat betekent ‘handgemaakt in Riccione’. Ze heten dan eigenlijk ook LdiR laarzen, maar omdat de laarzen vooral in Ibiza veel werden verkocht op stranden, worden ze Ibiza boots genoemd. Eigenlijk toch een beetje raar, want de laarzen komen oorspronkelijk uit Italië!

De prijzen verschillen van €139,- tot €299,-. Dat is niet goedkoop, maar daar krijg je wel speciale laarzen voor aangezien ze handgemaakt zijn. De prijs zou misschien een grote tegenvaller kunnen zijn, maar als je ziet hoeveel mensen met Uggs rondlopen blijkt dus maar dat mensen bereid zijn dure schoenen te kopen.

De laarzen zijn te koop bij verschillende winkels, maar online zijn ze hier te vinden. Moo is een betrouwbare webshop aangezien ze ook een winkel in Laren hebben. Als je meer informatie wilt kun je natuurlijk ook nog even naar de webshop bellen!

Wat vinden jullie ervan? Ik vind de laarzen supermooi, alleen de prijs houdt me tegen. Gelukkig hebben we winkels (zoals Sacha) die al knock-offs te koop hebben!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *