Super Flexible Bra van Hunkemöller

Nog niet zo lang geleden heb ik een top van Aaiko gekocht. Toen ik hem aan wilde trekken voor schoolfeest kwam ik erachter dat mijn beha-bandjes echt duidelijk zichtbaar waren. Ik probeerde de bandjes van mijn beha nog te kruizen, maar ook dat had geen zin. Uiteindelijk trok ik maar een huidskleurige beha aan, zo viel het minder op, aangezien het in de discotheek toch donkerder was. Mooi was het niet, maar het was een noodoplossing! Gelukkig hoeven we deze situaties vanaf nu niet meer mee te maken, Hunkemöller heeft namelijk sinds kort een nieuwe beha: de Super Flexible Bra. En handig dat ´ie is!

Wat er nou zo bijzonder aan deze beha is? Deze beha is op maarliefst 100 verschillende manieren te dragen. Aan de binnenkant van de beha zitten namelijk allemaal lusjes bevestigt waar je de bandjes aan vast kunt haken. De beha is simpel en zonder poespas, zo valt hij niet op onder een jurkje of top. Handig, niet waar?

De beha kost €24,99 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, offwhite, grijs en roze. Ik vind het hartstikke slim bedacht en ga waarschijnlijk binnenkort ook een exemplaar halen. Zo kan ik die ene top dragen zónder dat er beha-bandjes te zien zijn!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *