Review Batiste Original droogshampoo

Mijn haar wordt heel snel vet. Dat is vervelend, maar om het iedere dag te gaan wassen is ook weer niet goed! Daarom zijn droogshampoo’s de ideale uitvinding voor mij. Ik heb ook een hele poos talkpoeder in mijn haar gedaan, maar speciale droogshampoo’s werken toch echt het beste. Batiste is een merk die verschillende soorten droogshampoo’s in het assortiment heeft. Het merk is hier nog niet zo bekend, maar in de UK wel en daar is het dan ook echt nummer 1 droogshampoo-merk. Tegenwoordig zijn de droogshampoo’s van Batiste ook te koop in Nederland bij Kruidvat, dus zo kunnen wij ook van het fijne spul profiteren.

Ik heb de Original, maar er zijn veel meer soorten verkrijgbaar. Van Tropical tot Diva, voor ieder wat wils! Ook zijn er miniverpakkingen van 50 ml verkrijgbaar, die ideaal zijn om mee te nemen op reis of tijdens een weekendje logeren. De verpakking is niet bijzonder, maar valt wel lekker op. De fles ligt lekker in de hand en de verstuiver werkt goed. De droogshampoo zelf ruikt erg fris en heeft een typische droogshampoo geur. Een geur die lastig te omschrijven is, maar meiden die vaker een droogshampoo hebben gebruikt zullen weten wat ik bedoel!

Dan op naar het belangrijkste: hoe werkt ‘ie? Dit is serieus de fijnste droogshampoo die ik ooit heb geprobeerd! Hij werkt zoals alle andere droogshampoo’s, maar het resultaat is beter. Je haren lijken echt net gewassen en de vettigheid is als sneeuw voor de zon verdwenen en dit blijft de hele dag zo. Ook heb je met dit product absoluut geen last van witte restjes die in je haren achterblijven, dus je hebt geen witte waas over je haren. Vooral met donkere haren kan dit nog al eens opvallen, maar ik heb hier helemaal geen last van bij dit product.

Als mijn droogshampoo op is ga ik zeker weten nog een fles halen! Batiste droogshampoo’s zijn te koop bij Kruidvat voor €2,99, maar ook op Asos.com. Fullsize flessen kosten daar €2,55 en meeneemverpakkingen kosten €1,87. Super betaalbaar dus!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *