Bestelling Kenzaa.nl

Onlangs ontdekte ik echt een enorm leuke webshop met fashion voor de maatjes XXS, XS en S: Kenzaa.nl. Meiden met een grotere maat kunnen er trouwens ook prima webshoppen aangezien er ook leuke tassen en accessoires voor een prikkie worden verkocht. Meteen toen ik het assortiment aan het bekijken was ging er een wereld voor me open: wat een leuke spullen voor kleine prijzen! Verschillende soorten tops, jurkjes, broeken, accessoires en schoenen. Allemaal betaalbaar, ik kreeg echt enorme drang om te bestellen en dat heb ik dan ook gedaan.

Als eerste bestelde ik het vestje genaamd ‘Sunday Nude’. Deze kostte slechts €18,50! Ik dacht dat het van katoen was, maar ik had niet op de site gezien dat het een glanzende stof was. Dat was bij ontvangst dus een kleine tegenvaller, maar voor de rest was het wel echt een leuk vestje. Helaas staat het bij mij iets minder mooi dan het model op de website, ik weet ook niet hoe het komt… Het valt iets minder mooi recht naar beneden, maar dat ligt gewoon aan mij denk ik.

Dan heb ik ook nog een jurkje. De prijs van dit jurkje weet ik niet meer, aangezien het product niet meer op de website staat. Dat is dus een beetje jammer… Het jurkje zag er op de site mooier uit dan in het echt. Ik heb niet gelezen dat bij dit jurkje ook een glanzende stof zat, maar als ik dat wist had ik hem denk ik ook niet besteld. Het ziet er een beetje goedkoop uit en ik vind de combinatie met de andere stof gewoon niet mooi. Het model van het jurkje is daarentegen wel leuk en hij past ook gewoon goed.

Wat nog een leuke verassing was, was de gratis gift die bij het pakketje zat: een supercute ring! Het is een verstelbare ring en de kwaliteit is ook niet geweldig, maar ik vind hem toch wel erg schattig. Ik ben normaal ook niet van het goud maar bij deze ring past het wel.

Al met al: een leuke shop met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Sommige producten moeten worden nageleverd, en dan duurt dan 1,5 week. Gelukkig waren mijn producten op voorraad en ik had ze dan ook al meteen de volgende dag. Je kunt betalen met iDeal of een bankoverschrijving en als de kleding niet past kun je het altijd retourneren. Ook is het mogelijk de kleding op te halen in Amsterdam.

Kenden jullie de webshop Kenzaa.nl al?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *