Vakantieplanning

Omdat de vakantie er aan gaat komen, wilde ik even aan jullie medelen hoe het met mijn planning zit, en wat ik allemaal ga doen!

Nu ik dit schrijf (vrijdag) heb ik al 6 proefwerken achter de rug, maar ik moet er nog 4! Ik heb ze allemaal niet súper goed gemaakt, maar het maakt me niet zo veel uit want ik ga toch over. Ik kijk er helemaal naar uit want dan heb ik eindelijk geen school meer! Dit betekent niet dat ik dan ook vakantie heb, mijn officiële vakantie begint pas 19 juli. Ik heb gelukkig wel veel dagen vrij, en dat betekent dat ik aan de site kan werken, en natuurlijk van mijn vrijheid ga genieten!

Dinsdag, na de proefwerken ga ik met mijn moeder de stad in. We gaan dan winkelen, en ze heeft ook nog een verassing voor me. Ik heb al leuke ideeën in mijn hoofd (voor 100 euro uitzoeken bij MAC, een Buddha to Buddha ring, héél veel nieuwe kleren, etc…) maar ik moet niet te veel verwachten want die dingen die ik net heb genoemd krijg ik toch niet. Misschien krijg ik wel niks. Ik weet het écht niet! Daarom ga ik er maar vanuit dat ik een paar sokken krijg. Ik ben dus heel benieuwd wat me te wachten staat!

Na het shoppen gaan we nog wat lekkers in de stad eten, en daarna ga ik naar huis want dan moet ik me voorbereiden op…. het schoolfeest! Ik ga er samen met een vriendin naartoe, en dan blijft ze ook logeren, want we gaan de volgende dag naar Den Haag!
Bron
Ik heb er héél veel zin in, en ik ga lekker veel beauty-dingen kopen. Natuurlijk gaan we ook nog even langs de afroshop en MAC! We hebben een dagkaart voor de trein, dus heel misschien gaan we ook nog even naar Utrecht voor Starbucks en als het lekker weer is kunnen we nog naar Scheveningen gaan.
Wat ik dinsdag & woensdag allemaal koop, dat zien jullie binnekort allemaal in een filmpje!

Op donderdag moet ik mijn boeken inleveren en mijn cijfers ophalen (woehoe spannend) en dan ben ik van vrijdag tot donderdag vrij! Wat ik allemaal precies ga doen weet ik niet, maar ontspannen dat is zeker! Die vrijdag daarna moet ik mijn rapport ophalen en dan is het gedaan met school voor 7 weken.

Jullie weten misschien wel dat zeilen een hobby van me is, en ik ga ook dit jaar weer op zeilkamp! Dit is meteen de eerste zondag in de vakantie. Op een andere locatie en met een andere leeftijdsgroep (15 t/m 19 jaar). Ik denk dat er dit jaar waarschijnlijk iets minder gezeild gaat worden en meer gefeest maar dat vind ik natuurlijk hélemaal niet erg ;-)

Voor de rest ga ik 2 weken lang véél oppassen (als vakantiebaantje) en ook nog zeilen met onze eigen zeilboot.

Ik heb in ieder geval hartstikke zin in de vakantie! Laat me weten wat jullie in de vakantie gaan doen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *