Mijn LA Colors producten

LA Colors is een lekker goedkoop merk, van goede kwaliteit. Ik heb er ook een aantal dingen van: een oogschaduw palette, een oogschaduw mono en een lipstick! Ik heb de oogschaduw en lipstick gekregen omdat er een keer wat was gegaan bij een bestelling. Het palette heb ik wel zelf gekocht. Mijn LA Colors spullen komen van Boozyshop.nl & Makeupmasala.com.


Als eerste dit oogschaduw palette in ‘Stormy’. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, vooral als je ze nat maakt. Wat wel wat minder is, is dat de oogschaduw snel korrelt. Het zijn 5 kleurtjes, en allemaal een beetje in grijs/blauw tinten. De kleuren lijken alleen best veel op elkaar! De oogschaduws zijn allemaal shimmer, erg mooi.
De verpakking vind ik een beetje cheap ogen. Jammer, want de kwaliteit is zo veel beter dan je denkt. Er zit ook een applicator bij, maar die gebruik ik eigenlijk nooit, heel soms om te swatchen of als ik het palette meeneem.
Dit is een oogschaduw in de kleur ‘Cosmic Blue’. De kleur is echt felblauw, heel gaaf. De oogschaduw bevat ook shimmer, maar niet te overheersend. Ook deze kleur is goed gepigmenteerd. De verpakking van de oogschaduw is ook niet echt spectaculair. Het oogt weer cheap, echt zo jammer! De verpakking is bij mij helaas ook kapot gegaan, het dekseltje zit los. Maar daar heb ik geen last van bij gebruik.
De kleur van deze lipstick heet ‘Blazing Bronze’ en de kleur is echt verschrikkelijk. Erg donker, en dat staat me totaal niet. Wat me wel opviel bij het aanbrengen is dat hij heel erg creamy is en superfijn smeert. Mijn lippen droogden er totaal niet van uit en hij bleef lang zitten. Ook deze verpakking is niet spetterend, hij lijkt kwa vorm ook op een The Color Workshop lipstick. Jammer van de kleur dus, maar ik denk dat hij in een andere kleur wel heel mooi zal zijn want tructuur en gebruik is dit echt een aanrader!
Zoals je hierboven op de swatch kunt zien zijn vooral de eerste drie kleuren heel erg korrelig. Die donkere zijn dat ook wel, maar dat is niet zo goed te zien op deze foto. De lipstick is in het echt veel donkerder, maar hier kun je zien dat hij echt heel erg goed gepigmenteerd is. De blauwe oogschaduw geef -zoals ik al zei- ook veel pigment af.

Wat hebben jullie van LA Colors?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *