Live on BlogTV!

Cynthia van Misslipgloss.nl deed het laatst ook al: BlogTV. Harstikke leuk, want zo leer je een beautyblogger ook weer van een andere kant kennen!

Via Twitter kreeg ik de vraag of ik dit ook een keer wilde gaan doen. Natuurlijk! Zo kan ik al jullie vragen beantwoorden, zonder dat het binnen die 10 minuten moet (zoals in een YouTube filmpje).

Morgenvroeg om 12.00 uur ben ik een uur lang (of misschien wel langer… Maar ik moet ook nog leren voor mijn pww) op BlogTV. Jullie kunnen dan meekijken hoe ik me opmaak (dus meteen mijn Daily Routine) en ondertussen gezellig chatten en vragen stellen.

Het is wel verstandig om een BlogTV-account aan te maken, want anders kun je niet chatten! Dit gaat heel gemakkelijk via http://www.blogtv.com/! Vul wel even als geboortedatum in dat je ouder dan 18 bent, anders kun je er misschien niet in en moet ik dat goedkeuren, waardoor er misschien iets mis kan gaan en dat willen we niet!

Ik vind het leuker om dit aan te kondigen, want zo komen er meer mensen! In de toekomst ga ik proberen dit vaker te doen. Hopelijk vinden jullie het leuk, en wie weet: tot morgen! De link plaats ik dan onderaan dit artikel en ik tweet het natuurlijk ook nog wel (twitter.com/ourfavourites)!

Het was gezellig meiden! Untill next time..

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *