H20 Plus ‘Oasis lijn

De ‘Oasis lijn van H2O plus is een van de gezichtsverzorgingslijnen van H2O PLus. Deze producten kunnen zowel mannen als vrouwen gebruiken en zijn geschikt voor ieder huidtype. Ik heb vier mini’s ontvangen van producten uit de lijn en deze ga ik voor jullie reviewen.

De producten van de Oasis-lijn bevatten onder andere liposomen en zeeingrediënten, als wakame, zeesla en zeevenkel. Deze ingrediënten zorgen voor een optimale vochtopname en dat maakt deze producten zo bijzonder.
De producten beloven een intensief gehydrateerde huid, met een gezonde en frisse uitstraling. Ook beloven ze een verbeterde huidtextuur en een zachte huid: letterlijk een oase voor jouw huid! Hydrating Booster, €29,70

Een intenstief olievrij vochtinbrengend supplement. De booster zorgt voor optimale hydratatie, biedt een langdurige beschermlaag. Verzacht fijne lijntjes en verwijdert dode huidcellen.
De verpakking is heel handig: een pompje waaruit het goedje komt. Het is inderdaad niet vet, en dat vind ik heel fijn. Het trekt snel in mijn huid en hij wordt er heel zacht van. Mijn huid werd er niet vet van, maar ook niet droog, dus dat is goed! Gewoon een normale huid, maar dan wat onzuiver. Mijn onzuiverheden werden er niet minder van, maar mijn huid voelde gevoed aan en lekker zacht. Zeker een aanrader, het is ook niet zomaar de bestseller van H20 plus!

Oxygenating Rejuvenator, €35,10

Een olievrije en zuurstofrijke nachtcrème die de huid verjongt. Stimuleert de vitale herstelfuncties van de huidcellen en revitaliseert de vermoeide huid terwijl je slaapt.

Ik ben persoonlijk geen fan van nachtcrèmes en mijn huid ook niet: mijn puistjes worden er alleen maar erger van en bovendien is mijn huid nog jong dus kan het zichzelf herstellen. Ik heb deze crème toch geprobeert maar het was niet niet dat ik oppeens geen onzuiverheden meer had. Over het verjongende effect kan ik weinig zeggen aangezien ik nog geen rimpels heb! Verder voelt de crème wel fijn aan op de huid(totaal niet vet!) en trekt de crème snel in.

Sea Mineral Scrub, €18,-

Deze milde scrubgel verwijdert dode huidcellen en dofmakende onzuiverheden, zonder je huid te irriteren of de balans van de huid in gevaar te brengen. Perfect ronde korrels verwijderen zachtjes de dode huidcellen, terwijl de structuur van de huid verbetert.

Ik vond deze scrub erg fijn in gebruik. De korrels zijn niet te grof, dus perfect! Mijn huid werd na gebruik lekker zacht en voelde gezond aan. Ik heb geen last gehad van extra puistjes of andere onzuiverheden dus wat er zat is niet weggegaan, maar het is in ieder geval niet erger geworden.

Hydrating Treatment, €34,20

Een olievrije gel die je naast dag- of nachtverzoring ook als makser kunt gebruiken. Zorgt voor optimale hydratatie en helpt fijne lijntjes te reduceren.

Deze gel voelt lekker aan op je huid, maar het duurt wel eventjes voordat hij intrekt, dat is wat minder. Dat komt waarschijnlijk dat je hem ook als masker kan gebruiken. Iets wat best vreemd is voor een gel! Als je het als masker wil gebruiken dan breng je een dunne laag aan op je gezicht en laat je het 5 minuten in trekken. Als je dat gedaan hebt dan masseer je het in je huid. Best bizar dat het een masker is die je niet af hoeft te spoelen, maar wel heel grappig. Ik heb het geprobeerd als masker én crème, maar ik vond het effect eigenlijk hetzelfde. Ook van dit product wordt mijn huid lekker zacht. Het is een topduo in combinatie met de Hydrating Booster!

Al met al: de producten zijn fijn, alleen toch wel prijzig voor de fullsize producten. Wil je meer weten of de producten bestellen? Dat kan op http://www.h20plus.nl/.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *