"We know the feeling" by Libresse + winactie

Alleen maar zin in ongezond eten, om de meest kleine dingen kunnen huilen, struikelen over je eigen veters… Menstruatie doet een hoop met je! Ik heb van die weken dat ik nergens last van heb en gewoon mezelf ben: vrolijk en vol energie. Maar soms heb ik ook van die dagen dat ik het liefste de hele dag in bed blijf liggen.

Het kan dus heel verschillend zijn. Misschien ben jij wel zo iemand die nooit ergens last van heeft. Dat kan, want iedere vrouw reageert anders tijdens haar menstruatieperiode. Met de nieuwe campagne van Libresse “We know the feeling” wil het merk laten weten dat zij de vrouw begrijpt, haar inspireert en in haar kracht zet als vrouw. Dit vertaalt zich in nieuwe campagnes, verpakkingen en producten. Zo heeft Libresse vernieuwde inlegkruisjes, die zachter aanvoelen en bovendien meer comfort bieden.

Daarnaast hebben de verpakkingen ook kleine aanpassingen gekregen. Het design is anders en een pakje maak je nu makkelijker open. Om het voor ons vrouwen lekker makkelijk te maken. Because they know the feeling!

Maar hoe voel jij je dan altijd als je ongesteld bent? Er zijn verschillende gemoedstoestanden:

  • Feeling hungry (hongerig)
  • Feeling furious (boos)
  • Feeling tearful (emotioneel)
  • Feel like laughing (in een lachbui uitbarsten)
  • Feeling energetic (vol energie)
  • Feeling clumsy (onhandig)

Ik heb tijdens mijn menstruatieperiode altijd wat meer honger, ik ben sneller emotioneel maar ook sneller boos: gewoon snel op mijn teentjes getrapt. Gevoelig voor alles eigenlijk! Ook ben ik wel een tikje onhandig, want als er iets fout gaat blijf ik snel in zo’n bui hangen en dan gaat alles fout. Gelukkig heb ik ook mijn vrolijke momenten tijdens mijn menstruatie want tja, je moet er gewoon maar mee leren leven! Ik heb dus ook zo mijn lachbuien en energiemomenten, zoals ik normaal gesproken ook heb. Een beetje van alles, dus!

WIN!

Laat weten in welke mood jij meestal bent als je ongesteld bent én maak kans op een t-shirt van Libresse met de tekst “We know the feeling”!

Meepraten over andere girl issues of andere dingen waar meiden zich mee bezig houden? Zie dan de Facebook van Libresse! Vergeet niet te liken ;)

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *