Mijn favoriete festivalherinneringen

Mijn blog was altijd een soort van dagboek. Wekelijks nam ik jullie mee naar mijn avonturen van de afgelopen week. De zogenaamde My life as Liz’s zijn al een tijdje niet meer online verschenen, maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen mooie herinneringen zijn gemaakt. Genoeg zelfs! Ik wil vandaag even terugblikken op mijn favoriete festivals van dit jaar. Ook al is het festivalseizoen nog niet afgelopen, ik vind het zelf ook leuk om erop terug te blikken. Want festivals maken me blij! Wellicht kan je er ook wat tips uithalen voor volgend jaar.

DGTL Amsterdam – 16 april

Echt een gare kutfoto, maar het was zo leuk! Een onverwachts feestje, want ik moest eigenlijk gewoon werken op DGTL. Ik was aan het werk bij de kassa’s en rond een uurtje of 6 kreeg ik te horen dat ik klaar was en het terrein op mocht. Nou, dat laat je me geen twee keer zeggen. Ik zocht mijn vrienden op en heb een super leuke avond gehad. De kater staat me nog bij als de dag van gister…. Met slechts een paar uur slaap moest ik van 13.00-22.00 in de horeca werken en ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld. Even het gevoel dat je dood gaat van binnen, nee da’s niet best. Maar het is de herinneringen zeker waard!

Dockyard Warehouse festival – 6 mei

Met mijn beste vriend ging ik samen naar Dockyard. Een gratis kaartje gefixt, dus dat maakt het dan nog leuker. Ik wurmde me in mijn H&M / Coachella jumpsuit (zonder beha, moet je voorstellen hoe ik naar de wc ging. GREAT.) en toen was het weer tijd om te dansen. Ik was vorig jaar ook op Dockyard en ik vond het ook dit jaar weer een heel leuk feestje, ook omdat ik heel veel bekenden tegenkwam. Het is jammer dat de stages binnen zo donker zijn, maar alsnog een leuk feestje zo voor in mei!

Soenda Festival – 20 mei

Jaaaa dit was een toppertje! Ik denk één van mijn favorieten want ik heb het zo leuk gehad die dag. Ik ging samen met Roza, mijn beste vriendin van de middelbare school en we hebben nu weer super leuk contact. Roos is net zo gek als ik en dat maakt het de ultieme combi. Dan is het helemaal leuk om samen een feestje te pakken :)

Pollerwiesen Festival – 5 juni

Een duidelijkere foto dan dit heb ik niet, maar deze was er ook echt eentje voor in de boeken. Het was in hetzelfde weekend als Amsterdam Open Air maar volgend jaar zou ik hier nog tien keer liever naartoe gaan. Wát een sfeer, zoiets heb ik zelden meegemaakt. Ik vertrok al heel vroeg met de bus vanuit Amsterdam, want we moesten helemaal naar Dortmund. In de bus was het natuurlijk al een groot feest en eenmaal rond een uurtje of 12.00 aangekomen op het festival ging het al helemaal los. Zo leuk om te zien en ik kreeg er onwijs veel energie van. Er werden ook echt steengoede setjes neergezet, het publiek was heel chill en niet zo met anderen bezig en ook de locatie was heel fijn. Het was in een soort van park met heel veel ruimte tussen de stages om lekker te chillen. Absoluut een aanrader!

Awakenings Festival – 24 juni

Awakenings festival… Tja, wat kan ik erover zeggen. Vorig jaar ging ik een heel weekend en sliep ik op een bungalow park. Dat was al een onvergetelijke ervaring (net zoals de griep die ik daarna had. Oeps) en daarom was ik ook vastbesloten dit jaar weer te gaan. Dit jaar ging ik maar één dag want ik moest de week erna veel werken en ik wist dat ik dat anders niet zou overleven en ik was alweer bang voor de taferelen van afgelopen jaar. Maar, dat maakte het niet minder leuk. Ik heb een geweldige dag gehad, ik ben dit jaar niet verdwaald (punten voor mezelf) en de geweldige closing set van Adam Beyer staat me nog altijd bij.

Het Ruigoord Manifestival – 1 juli

Voor het Ruigoord Manifestival mocht ik kaartjes verloten op mijn blog. Zelf ging ik er ook naartoe en ik heb een hele leuke dag gehad, wat wel te zien is aan die blije kop hierboven. Ruigoord is echt een hele toffe locatie voor feesten omdat je echt een beetje verdwaald kan raken. Er waren heel veel soorten stages met verschillende soorten muziek en dat maakt dat er voor ieder wel wat wils is. Het publiek was heel relaxed en iedereen deed lekker z’n eigen ding. Dat zorgde voor een hele ontspannen sfeer. Yesss, was een gezellig dagje!

ZeeZout at the beach – 2 juli

Je leest het goed, een dag later stond het volgende feestje alweer voor de deur: ZeeZout at the beach met Motor City Drum Ensemble. Al in maart had ik kaartjes gekocht als verrassing voor mijn beste vriendin haar verjaardag, want het was binnen no-time uitverkocht. Ze vond de verrassing heel erg leuk en samen gingen we dus naar Woodstock om daar lekker te dansen. Ik vind Woodstock echt een geweldige plek door de sfeer die er hangt, en het is ook zo fijn dat je op het strand kunt chillen. Motor City Drum Ensemble draaide een heerlijke set, iedereen was vrolijk en ik kwam ook nog eens Derek tegen, mijn mattie tijdens mijn stage bij FreshCotton. Ik wil naar meer feestjes bij Woodstock!

Once upon a beach – 7 juli

Het feest zelf was niet mega bijzonder, maar de herinnering wel. Mijn moeder nam me mee op verrassingsweekend en we gingen samen naar een feestje. Naar een festival met je moeder, hoe leuk is dat? Stiekem vond ik het altijd een beetje raar, maar waarom ook niet? En mama schaamt zich eerder voor mij dan andersom. Wat wil je met zo’n dochter… Mijn moeder is de allerliefste en ik waardeer het erg dat we zoveel leuke dingen samen kunnen doen. Vorige week is ze 50 geworden en dat doet me alleen maar meer beseffen hoe belangrijk ze voor me is. Mijn lieve, gekke mama en tevens party animal, haha.

Nou, dat waren ze voor nu. Maaaar het feest is nog niet over, want er staan nog meer leuke festivals op de planning. Aankomende zaterdag ga ik naar Loveland en daarnaast ga ik misschien naar VOLTT, Smeerboel en Draaimolen festival. Keep you posted! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *