Win een shoptrip naar Parijs

Paris Paris Paris! Heb jij wel zin in een shoptrip naar deze leuke stad? Dan heb ik een hele leuke winactie. Smartphonehoesjes.nl heeft momenteel een super leuke actie lopen en zelf doe ik ook mee!

Wat houdt deze shoptrip precies in? Het is een trip voor twee personen naar Parijs inclusief hotelovernachting, treinreis, gratis OV en vele kortingen op attracties, winkels en restaurants met ParisCard. Je kunt deze trip winnen door een foto te maken van hoe jij je telefoonhoesje matcht met je outfit en accessoires. Een beetje creativiteit is dus wel vereist! Je kunt deze foto op Instagram plaatsen met #SmartContest (en @smartphonehoesjesnl volgen) óf  een foto onder het actiebericht op Facebook plaatsen. Vergeet deze pagina dan natuurlijk ook niet te liken!

Ben jij nou benieuwd geworden naar deze actie? Kijk hier op de actiewebsite voor meer informatie. Ik doe zelf ook mee, hierboven kun je mijn foto zien. Ik heb voor een zomerse outfit gekozen met mijn telefoonhoesjes van Guess. De top is van Coolcat, het short van Pull&Bear, de tas van Eve&Odd en de zonnebril is ook van Coolcat. Coolcat heeft momenteel echt super leuke dingen, maar daar gaan jullie snel meer over zien :)

4 Reacties

  1. anouk 22 mei 2015 / 06:53

    Wat een toffe outfit!! Ik ga zeker eens kijken voor die winactie, parijs laat ik niet aan mijn neur voorbij gaan hihi

  2. Lys 22 mei 2015 / 14:09

    Superleuke wedstrijd! Alleen jammer dat ik geen smartphone heb en dus niet mee kan doen :( veel succes aan de anderen!

  3. Amelie 22 mei 2015 / 15:13

    He balen, voor mijn telefoon zijn geen leuke hoesjes te vinden… Volgende keer beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *